Děkujeme za váš výběr:
PSTRUH
Pstruh patří mezi naše nejoblíbenější sladkovodní ryby. Má velmi chutné bílé, až lehce narůžovělé maso. Hodí se k všestranné přípravě jako je grilování, smažení nebo pečení s bylinkami, kmínem, na víně nebo případně jen na másle. Můžete jej také udit, pošírovat či připravovat v alobale nebo papilotu. Jeho jednoduchou a snadnou úpravu si zamilujete.
Odkud pocházím
Naši pstruzi pocházejí nejčastěji z farem v České republice a Itálii. V některých případech doplňujeme zásoby i od dodavatelů z dalších zemí Evropské Unie (např. ze Slovenska, Francie, Dánska aj.).
Naši pstruzi pocházejí nejčastěji z farem v České republice a Itálii. V některých případech doplňujeme zásoby i od dodavatelů z dalších zemí Evropské Unie (např. ze Slovenska, Francie, Dánska aj.).
Jak udržíte ryby co nejdéle čerstvé?
- Ryby nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů ryby přepravte ideálně v chladicí tašce.
- Skladujte je ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C.
- Pokud se nechystáte ryby marinovat nebo zmrazit, je vhodné je zpracovat do 2 dnů.
Jak udržíte ryby co nejdéle čerstvé?
- Ryby nakupujte nejlépe na konci celého nákupu.
- Domů ryby přepravte v chladicí tašce.
- Skladujte je ve spodní části chladničky při teplotě 0–4 °C.
- Pokud se nechystáte ryby marinovat nebo zmrazit, je vhodné je zpracovat do 2 dnů.
Tipy a triky


Rybu pečte celou včetně kůže. Zvýrazní chuť a šťavnatost masa a zabrání jeho rozpadání se.


Do břicha pstruha vložte čerstvé bylinky, např. estragon, kopr, petrželku nebo jarní cibulku. Celou rybu krásně provoní.


Pokud z pstruha připravujete filety, smažte je na pánvi nejprve kůží dolů. Díky tomu se maso nezkroutí.


Rybu pečte celou včetně kůže. Zvýrazní chuť a šťavnatost masa a zabrání jeho rozpadání se.


Do břicha pstruha vložte čerstvé bylinky, např. estragon, kopr, petrželku nebo jarní cibulku. Celou rybu krásně provoní.


Pokud z pstruha připravujete filety, smažte je na pánvi nejprve kůží dolů. Díky tomu se maso nezkroutí.