Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vepřový řízek s bramborovým salátem a salsou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Vepřový řízek s bramborovým salátem a salsou

Co budete potřebovat

500 g nových brambor
30 g kaparů
50 g okurčiček corničonek
20 g ančoviček
2 šalotky
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
4 vepřové kotlety
50 g hladké mouky
2 vejce
60 g panko strouhanky
3 zelená jablka
1 citron
200 g zakysané smetany
2 lžičky dijonské hořčice
100 ml olivového oleje
1 hrst mrkvové natě

Jak na to?

1. Omyté brambory v celku vařte ve slupce 20 minut, sceďte a nechte vychladnout.

2. Kapary, okurčičky, ančovičky a šalotku nasekejte nadrobné kousky. Smíchejte s olivovým olejem, osolte, opepřete a nechte stranou.

3. Naklepanou osolenou kotletu obalte v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a panko strouhance.

4. Jablka zbavená jádřinců nakrájejte spolu s bramborami na kostky. Vložte do misky a zakapejte šťávou z citronu. Promíchejte se zakysanou smetanou a hořčicí. Osolte, opepřete a vložte do lednice.

5. Řízky osmažte v rozpáleném oleji dozlatova, z každé strany 4 minuty.

6. Řízek podávejte s bramborovým salátem, salsou a pár lístky mrkvové natě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vepřový řízek s bramborovým salátem a salsou

Hlavní chod Snadné Magazín 3/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

500 g nových brambor
30 g kaparů
50 g okurčiček corničonek
20 g ančoviček
2 šalotky
2 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
4 vepřové kotlety
50 g hladké mouky
2 vejce
60 g panko strouhanky
3 zelená jablka
1 citron
200 g zakysané smetany
2 lžičky dijonské hořčice
100 ml olivového oleje
1 hrst mrkvové natě

Jak na to?

1. Omyté brambory v celku vařte ve slupce 20 minut, sceďte a nechte vychladnout.

2. Kapary, okurčičky, ančovičky a šalotku nasekejte nadrobné kousky. Smíchejte s olivovým olejem, osolte, opepřete a nechte stranou.

3. Naklepanou osolenou kotletu obalte v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a panko strouhance.

4. Jablka zbavená jádřinců nakrájejte spolu s bramborami na kostky. Vložte do misky a zakapejte šťávou z citronu. Promíchejte se zakysanou smetanou a hořčicí. Osolte, opepřete a vložte do lednice.

5. Řízky osmažte v rozpáleném oleji dozlatova, z každé strany 4 minuty.

6. Řízek podávejte s bramborovým salátem, salsou a pár lístky mrkvové natě.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty