1
Na rozpálené grilovací pánvi opečte oba valentýnské burgery z Albertova kvalitního hovězího. Z každé strany maso opékejte 3 minuty.
2
Minutu před koncem opékání dejte na každé maso rozpéct plátek čedaru.
3
Obě bulky rozkrojte napůl, opečte je ze strany řezu na pánvi dokřupava a potřete svou oblíbenou omáčkou či dipem.
4
Na spodní bulku dejte vždy půlku hrsti baby špenátu, na něj položte maso s čedarem a zasypte druhou polovinou hrsti špenátu. Burger přiklopte horní bulkou a ihned podávejte. Romantická večeře je na stole!
1
Na rozpálené grilovací pánvi opečte oba valentýnské burgery z Albertova kvalitního hovězího. Z každé strany maso opékejte 3 minuty.
2
Minutu před koncem opékání dejte na každé maso rozpéct plátek čedaru.
3
Obě bulky rozkrojte napůl, opečte je ze strany řezu na pánvi dokřupava a potřete svou oblíbenou omáčkou či dipem.
4
Na spodní bulku dejte vždy půlku hrsti baby špenátu, na něj položte maso s čedarem a zasypte druhou polovinou hrsti špenátu. Burger přiklopte horní bulkou a ihned podávejte. Romantická večeře je na stole!