Od 25. 2. je vstup do prodejen možný pouze s ústy a nosem zakrytými respirátorem FFP2,
nanorouškou nebo dvěmi chirurgickými rouškami.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Smažený kapr rychle

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na...
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na perníčky 

Smažený kapr rychle

Co budete potřebovat

4 porce kapra
sůl a mletý bílý pepř
šťáva z 1 citronu
2 vejce
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
olej na smažení
2 lžíce sádla
klínky citronu k podávání

Jak na to?

Kapra z obou stran osolte a opepřete. Z obou stran porce vydatně pokapejte citronovou šťávou, přikryjte potravinářskou fólií a dejte odležet do lednice.
V misce prošlehejte vejce a osolte je. Na talíř nasypte trochu osolené a opepřené mouky a do třetí misky dejte strouhanku. Porce kapra obalujte nejdřív v mouce, potom ve vejcích a nakonec je protáhněte strouhankou.
V hlubší pánvi nebo kastrolu rozehřejte vyšší vrstvu oleje se sádlem. Vkládejte do něj porce kapra a smažte je z obou stran dozlatova. Osmaženou rybu odkládejte na papírové utěrky, aby odsály přebytečný tuk. Podávejte s citronem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Smažený kapr rychle

Hlavní chod Snadné Vánoce Smažení Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 2 (5)

Co budete potřebovat

4 porce kapra
sůl a mletý bílý pepř
šťáva z 1 citronu
2 vejce
hladká mouka na obalení
strouhanka na obalení
olej na smažení
2 lžíce sádla
klínky citronu k podávání

Jak na to?

Kapra z obou stran osolte a opepřete. Z obou stran porce vydatně pokapejte citronovou šťávou, přikryjte potravinářskou fólií a dejte odležet do lednice.
V misce prošlehejte vejce a osolte je. Na talíř nasypte trochu osolené a opepřené mouky a do třetí misky dejte strouhanku. Porce kapra obalujte nejdřív v mouce, potom ve vejcích a nakonec je protáhněte strouhankou.
V hlubší pánvi nebo kastrolu rozehřejte vyšší vrstvu oleje se sádlem. Vkládejte do něj porce kapra a smažte je z obou stran dozlatova. Osmaženou rybu odkládejte na papírové utěrky, aby odsály přebytečný tuk. Podávejte s citronem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Kapří podkovy v těstíčku s...
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Vánočkové muffiny
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na...
Bílková poleva na perníčky 
Bílková poleva na perníčky 

Inspirujte se podobnými recepty