Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečená zelenina

Inspirujte se podobnými recepty

Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové...
Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové koule
Linecké s rybízovkou
Linecké s rybízovkou
Linecké s rybízovkou
Linecké s rybízovkou

Pečená zelenina

Co budete potřebovat

500 g mrkve, oloupané, nakrájené podélně
500 g červené řepy, oloupané, nakrájené na osminky
500 g pastináku, nakrájeného na kusy
8 snítek tymiánu
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce krupicového cukru
sůl a čerstvě mletý pepř
1 lžíce medu
1 lžička hrubozrnné hořčice

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Mrkev, červenou řepu, pastinák a tymián rozložte na plech a pokapejte 1 lžící oleje a 1 lžící octa. Poprašte cukrem, osolte, opepřete a protřeste, aby byla ochucená veškerá zelenina. Pečte 35–40 minut, až zelenina zezlátne a změkne.
Smíchejte med, zbývající ocet i olej a hořčici. Zálivkou pokapejte zeleninu a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená zelenina

Příloha Velmi snadné Vánoce Pečení Tymián Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

500 g mrkve, oloupané, nakrájené podélně
500 g červené řepy, oloupané, nakrájené na osminky
500 g pastináku, nakrájeného na kusy
8 snítek tymiánu
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce krupicového cukru
sůl a čerstvě mletý pepř
1 lžíce medu
1 lžička hrubozrnné hořčice

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Mrkev, červenou řepu, pastinák a tymián rozložte na plech a pokapejte 1 lžící oleje a 1 lžící octa. Poprašte cukrem, osolte, opepřete a protřeste, aby byla ochucená veškerá zelenina. Pečte 35–40 minut, až zelenina zezlátne a změkne.
Smíchejte med, zbývající ocet i olej a hořčici. Zálivkou pokapejte zeleninu a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové...
Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové koule
Linecké s rybízovkou
Linecké s rybízovkou
Linecké s rybízovkou
Linecké s rybízovkou

Inspirujte se podobnými recepty