Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečená zelenina

Inspirujte se podobnými recepty

Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách se salátem...

Pečená zelenina

Co budete potřebovat

500 g mrkve, oloupané, nakrájené podélně
500 g červené řepy, oloupané, nakrájené na osminky
500 g pastináku, nakrájeného na kusy
8 snítek tymiánu
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce krupicového cukru
sůl a čerstvě mletý pepř
1 lžíce medu
1 lžička hrubozrnné hořčice

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Mrkev, červenou řepu, pastinák a tymián rozložte na plech a pokapejte 1 lžící oleje a 1 lžící octa. Poprašte cukrem, osolte, opepřete a protřeste, aby byla ochucená veškerá zelenina. Pečte 35–40 minut, až zelenina zezlátne a změkne.
Smíchejte med, zbývající ocet i olej a hořčici. Zálivkou pokapejte zeleninu a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená zelenina

Příloha Velmi snadné Vánoce Pečení Tymián Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 5 (8)

Co budete potřebovat

500 g mrkve, oloupané, nakrájené podélně
500 g červené řepy, oloupané, nakrájené na osminky
500 g pastináku, nakrájeného na kusy
8 snítek tymiánu
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce krupicového cukru
sůl a čerstvě mletý pepř
1 lžíce medu
1 lžička hrubozrnné hořčice

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Mrkev, červenou řepu, pastinák a tymián rozložte na plech a pokapejte 1 lžící oleje a 1 lžící octa. Poprašte cukrem, osolte, opepřete a protřeste, aby byla ochucená veškerá zelenina. Pečte 35–40 minut, až zelenina zezlátne a změkne.
Smíchejte med, zbývající ocet i olej a hořčici. Zálivkou pokapejte zeleninu a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Hrudky v kakau
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Roláda s kaštany
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách...
Losos na bylinkách se salátem...
Losos na bylinkách se salátem...

Inspirujte se podobnými recepty