Lokše
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Den předem uvařte brambory ve slupce a nechte přes noc odležet.
2. Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno.
3. Přidejte 200 g mouky, sůl a vypracujte v těsto ve tvaru válce, přiblině 30 cm.
4. Těsto nakrájejte na 4 rovnoměrné kusy a vyválejte lokše. Pokud se budou lepit, posypte je zbylou moukou.
5. Opékejte na rozpálené pánvi z obou stran.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Lokše
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Den předem uvařte brambory ve slupce a nechte přes noc odležet.
2. Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno.
3. Přidejte 200 g mouky, sůl a vypracujte v těsto ve tvaru válce, přiblině 30 cm.
4. Těsto nakrájejte na 4 rovnoměrné kusy a vyválejte lokše. Pokud se budou lepit, posypte je zbylou moukou.
5. Opékejte na rozpálené pánvi z obou stran.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio