Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Linecká srdce

Inspirujte se podobnými recepty

Mandarinkový koláč
Mandarinkový koláč
Mandarinkový koláč
Mandarinkový koláč
Houbový kuba s rýží podle...
Houbový kuba s rýží...
Houbový kuba s rýží podle...
Houbový kuba s rýží podle...
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Karamelové košíčky
Karamelové košíčky
Karamelové košíčky
Karamelové košíčky

Linecká srdce

Co budete potřebovat

70 g moučkového cukru
140 g másla
210 g hladké mouky
2 žloutky
kůra z jednoho pomeranče
špetka soli
špetka prášku do pečiva
rybízový džem

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí zpracujte na hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte do druhého dne odpočinout. Pak ho rozválejte na plát tenký pouhé 2 milimetry. Vykrájejte z něj srdce, polovinu s malým srdíčkovým otvorem uprostřed, a dejte péct na plech vyložený pečicím papírem. Při 170 °C pečte asi 5 minut dorůžova. Slepujte po dvou k sobě – vždy jedno plné srdce a jedno s otvorem – a posypte cukrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Linecká srdce

Dezert Snadné Česká Cukroví Vánoce Pečení Vánoční cukroví Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 4 (25)

Co budete potřebovat

70 g moučkového cukru
140 g másla
210 g hladké mouky
2 žloutky
kůra z jednoho pomeranče
špetka soli
špetka prášku do pečiva
rybízový džem

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí zpracujte na hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte do druhého dne odpočinout. Pak ho rozválejte na plát tenký pouhé 2 milimetry. Vykrájejte z něj srdce, polovinu s malým srdíčkovým otvorem uprostřed, a dejte péct na plech vyložený pečicím papírem. Při 170 °C pečte asi 5 minut dorůžova. Slepujte po dvou k sobě – vždy jedno plné srdce a jedno s otvorem – a posypte cukrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Mandarinkový koláč
Mandarinkový koláč
Mandarinkový koláč
Mandarinkový koláč
Houbový kuba s rýží podle...
Houbový kuba s rýží...
Houbový kuba s rýží podle...
Houbový kuba s rýží podle...
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Pusinky s čokoládou
Karamelové košíčky
Karamelové košíčky
Karamelové košíčky
Karamelové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty