Linecká srdce
Ingredience
70 g | moučkového cukru |
140 g | másla |
210 g | hladké mouky |
2 | žloutky |
kůra z jednoho pomeranče | |
špetka soli | |
špetka prášku do pečiva | |
rybízový džem |
Postup přípravy
Prvních sedm ingrediencí zpracujte na hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte do druhého dne odpočinout. Pak ho rozválejte na plát tenký pouhé 2 milimetry. Vykrájejte z něj srdce, polovinu s malým srdíčkovým otvorem uprostřed, a dejte péct na plech vyložený pečicím papírem. Při 170 °C pečte asi 5 minut dorůžova. Slepujte po dvou k sobě – vždy jedno plné srdce a jedno s otvorem – a posypte cukrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY