Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuře po myslivecku 

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuře po myslivecku 

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích prsou s kostí
Sůl, pepř
500 ml červeného suchého vína
8 bobkových listů
2 snítky rozmarýnu
3 stroužky česneku
30 g hladké mouky
7 lžic olivového oleje
25 g černých oliv
40 g kaparů
800 g krájených loupaných rajčat
500 g špaget

Jak na to?

1. Kuřecí prsa nůžkami na drůbež rozpulte, osolte a opepřete. Naložte přes noc do červeného vína spolu s bobkovými listy, větvičkami rozmarýnu a 2 prolisovanými stroužky česneku.

2. Troubu předehřejte na 180 °C.

3. Maso vyjměte z marinády, osušte papírovou utěrkou a obalte v mouce.

4. V hrnci nebo pánvi vhodném do trouby rozpalte 4 lžíce oleje a maso na něm opečte ze všech stran dohněda.

5. Vyjměte, přilijte 1 lžíci oleje a orestujte na něm plátky česneku, kapary, olivy a rajčata, 4 minuty. Vraťte maso, vlijte marinádu, přiveďte k varu, osolte, opepřete, přiklopte a pečte 1 hodinu.

6. 15 minut před dopečením masa uvařte špagety al dente podle návodu na obalu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře po myslivecku 

Hlavní chod Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 kg kuřecích prsou s kostí
Sůl, pepř
500 ml červeného suchého vína
8 bobkových listů
2 snítky rozmarýnu
3 stroužky česneku
30 g hladké mouky
7 lžic olivového oleje
25 g černých oliv
40 g kaparů
800 g krájených loupaných rajčat
500 g špaget

Jak na to?

1. Kuřecí prsa nůžkami na drůbež rozpulte, osolte a opepřete. Naložte přes noc do červeného vína spolu s bobkovými listy, větvičkami rozmarýnu a 2 prolisovanými stroužky česneku.

2. Troubu předehřejte na 180 °C.

3. Maso vyjměte z marinády, osušte papírovou utěrkou a obalte v mouce.

4. V hrnci nebo pánvi vhodném do trouby rozpalte 4 lžíce oleje a maso na něm opečte ze všech stran dohněda.

5. Vyjměte, přilijte 1 lžíci oleje a orestujte na něm plátky česneku, kapary, olivy a rajčata, 4 minuty. Vraťte maso, vlijte marinádu, přiveďte k varu, osolte, opepřete, přiklopte a pečte 1 hodinu.

6. 15 minut před dopečením masa uvařte špagety al dente podle návodu na obalu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty