×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kapustové karbanátky

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Kapustové karbanátky

Co budete potřebovat

250 g kapusty
sůl
½ cibule
100 g uzené krkovice
250 g ovesných vloček Nature's Promise
100 g hladké mouky
2 stroužky česneku
2 vejce
100 ml mléka
¼ lžičky pepře
olej na smažení
salátové listy a citron na oblohu

Jak na to?

Listy kapusty vložte do osolené vroucí vody a pět minut blanšírujte. Sceďte a nechte okapat. Cibulku nakrájejte najemno a orestujte dosklovata. Uzené pokrájejte na kostičky a kapustu na malé proužky. Ovesné vločky namelte najemno. Vše vložte do mísy, přidejte mouku, prolisovaný česnek, lehce prošlehaná vejce, mléko, sůl a pepř.
Důkladně promíchejte v kompaktní hmotu a tvarujte karbanátky.
Smažte na oleji v hlubší pánvi. Podávejte s listovým salátem, zakápnuté citronem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapustové karbanátky

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 11/2018 Počet porcí: 4
(0)
Přidejte do kapustových karbanátků ovesné vločky. Získají tak více vlákniny a o něco hutnější konzistenci. Se salátem rázem vznikne zdravá moderní večeře.

Co budete potřebovat

250 g kapusty
sůl
½ cibule
100 g uzené krkovice
250 g ovesných vloček Nature's Promise
100 g hladké mouky
2 stroužky česneku
2 vejce
100 ml mléka
¼ lžičky pepře
olej na smažení
salátové listy a citron na oblohu

Jak na to?

Listy kapusty vložte do osolené vroucí vody a pět minut blanšírujte. Sceďte a nechte okapat. Cibulku nakrájejte najemno a orestujte dosklovata. Uzené pokrájejte na kostičky a kapustu na malé proužky. Ovesné vločky namelte najemno. Vše vložte do mísy, přidejte mouku, prolisovaný česnek, lehce prošlehaná vejce, mléko, sůl a pepř.
Důkladně promíchejte v kompaktní hmotu a tvarujte karbanátky.
Smažte na oleji v hlubší pánvi. Podávejte s listovým salátem, zakápnuté citronem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat