Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ischelské dortíčky s marmeládou

Inspirujte se podobnými recepty

Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky zdobené...
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže

Ischelské dortíčky s marmeládou

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
210 g hladké mouky
20 g kakaa holandského typu
70 g moučkového cukru
40 g mletých neloupaných mandlí
140 g másla
citronová kůra, špetka vanilky, na špičku nože mleté skořice
na ozdobu rozpůlené oloupané mandle
NA NÁDIVKU
100 g cukru
3 lžičky tuzemáku
80–100 g rybízové marmelády
150 g opražených rozmixovaných lískových ořechů

Jak na to?

Z mouky, kakaa, cukru, mletých mandlí, másla a koření vypracujte hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte v chladničce uležet do druhého dne.
Z plátu vyváleného těsta vykrajujte kolečka a pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 170 °C asi 8 minut. Nechte vychladnout. Polovinu koleček potřete nádivkou a druhou přiklopte. Namáčejte je vrchní stranou do rozehřáté čokoládové polevy. Ozdobte půlkami mandlí a nechte zaschnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ischelské dortíčky s marmeládou

Dezert Snadné Sladká jídla Vánoce Devatero cukroví Magazín 12/2016 Počet porcí: na 65 kusů
Průměrné hodnocení 3 (30)

Co budete potřebovat

NA TĚSTO
210 g hladké mouky
20 g kakaa holandského typu
70 g moučkového cukru
40 g mletých neloupaných mandlí
140 g másla
citronová kůra, špetka vanilky, na špičku nože mleté skořice
na ozdobu rozpůlené oloupané mandle
NA NÁDIVKU
100 g cukru
3 lžičky tuzemáku
80–100 g rybízové marmelády
150 g opražených rozmixovaných lískových ořechů

Jak na to?

Z mouky, kakaa, cukru, mletých mandlí, másla a koření vypracujte hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte v chladničce uležet do druhého dne.
Z plátu vyváleného těsta vykrajujte kolečka a pokládejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 170 °C asi 8 minut. Nechte vychladnout. Polovinu koleček potřete nádivkou a druhou přiklopte. Namáčejte je vrchní stranou do rozehřáté čokoládové polevy. Ozdobte půlkami mandlí a nechte zaschnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky...
Perníčkové vločky zdobené...
Perníčkové vločky zdobené...
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Perníčky s polevou
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže
Červená sushi rýže

Inspirujte se podobnými recepty