×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Gnocchi od Itala

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty,...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Gnocchi od Itala

Co budete potřebovat

200 g anglické slaniny AQ
1 lžička sušeného oregana + čerstvé na
ozdobu
100 ml čerstvého mléka ABio
200 ml smetany ke šlehání AQ
100 g 30% eidamu v celku AQ,
nastrouhaného
500g balení bramborových gnocchů
parmazán na posypání
sůl AQ

Jak na to?

1. Ve větším hrnci dejte vařit vodu na gnocchi. Na pánvi s nepřilnavým povrchem vyškvařte slaninu. Po pár minutách k ní přidejte zhruba polovinu sušeného oregana, promíchejte a snižte plamen na minimum nebo pánev sejměte z ohně. Mléko slijte do rendlíku se smetanou a zahřívejte, po třech minutách vsypte sýr a nechte ho úplně rozpustit. Poté směs vlijte na pánev ke slanině a zahřívejte. Omáčka bude krásně houstnout. Přidejte zbývající sušené oregano.

2. Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a uvařte podle návodu na obalu. Pak noky sceďte, smíchejte se sýrovou omáčkou a ihned podávejte posypané parmazánem a ozdobené čerstvým oreganem.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gnocchi od Itala

Hlavní chod Velmi snadné Italská
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

200 g anglické slaniny AQ
1 lžička sušeného oregana + čerstvé na
ozdobu
100 ml čerstvého mléka ABio
200 ml smetany ke šlehání AQ
100 g 30% eidamu v celku AQ,
nastrouhaného
500g balení bramborových gnocchů
parmazán na posypání
sůl AQ

Jak na to?

1. Ve větším hrnci dejte vařit vodu na gnocchi. Na pánvi s nepřilnavým povrchem vyškvařte slaninu. Po pár minutách k ní přidejte zhruba polovinu sušeného oregana, promíchejte a snižte plamen na minimum nebo pánev sejměte z ohně. Mléko slijte do rendlíku se smetanou a zahřívejte, po třech minutách vsypte sýr a nechte ho úplně rozpustit. Poté směs vlijte na pánev ke slanině a zahřívejte. Omáčka bude krásně houstnout. Přidejte zbývající sušené oregano.

2. Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a uvařte podle návodu na obalu. Pak noky sceďte, smíchejte se sýrovou omáčkou a ihned podávejte posypané parmazánem a ozdobené čerstvým oreganem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Inspirujte se podobnými recepty