×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Gnocchi od Itala

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Gnocchi od Itala

Co budete potřebovat

200 g anglické slaniny AQ
1 lžička sušeného oregana + čerstvé na
ozdobu
100 ml čerstvého mléka ABio
200 ml smetany ke šlehání AQ
100 g 30% eidamu v celku AQ,
nastrouhaného
500g balení bramborových gnocchů
parmazán na posypání
sůl AQ

Jak na to?

1. Ve větším hrnci dejte vařit vodu na gnocchi. Na pánvi s nepřilnavým povrchem vyškvařte slaninu. Po pár minutách k ní přidejte zhruba polovinu sušeného oregana, promíchejte a snižte plamen na minimum nebo pánev sejměte z ohně. Mléko slijte do rendlíku se smetanou a zahřívejte, po třech minutách vsypte sýr a nechte ho úplně rozpustit. Poté směs vlijte na pánev ke slanině a zahřívejte. Omáčka bude krásně houstnout. Přidejte zbývající sušené oregano.

2. Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a uvařte podle návodu na obalu. Pak noky sceďte, smíchejte se sýrovou omáčkou a ihned podávejte posypané parmazánem a ozdobené čerstvým oreganem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gnocchi od Itala

Hlavní chod Velmi snadné Italská
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

200 g anglické slaniny AQ
1 lžička sušeného oregana + čerstvé na
ozdobu
100 ml čerstvého mléka ABio
200 ml smetany ke šlehání AQ
100 g 30% eidamu v celku AQ,
nastrouhaného
500g balení bramborových gnocchů
parmazán na posypání
sůl AQ

Jak na to?

1. Ve větším hrnci dejte vařit vodu na gnocchi. Na pánvi s nepřilnavým povrchem vyškvařte slaninu. Po pár minutách k ní přidejte zhruba polovinu sušeného oregana, promíchejte a snižte plamen na minimum nebo pánev sejměte z ohně. Mléko slijte do rendlíku se smetanou a zahřívejte, po třech minutách vsypte sýr a nechte ho úplně rozpustit. Poté směs vlijte na pánev ke slanině a zahřívejte. Omáčka bude krásně houstnout. Přidejte zbývající sušené oregano.

2. Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a uvařte podle návodu na obalu. Pak noky sceďte, smíchejte se sýrovou omáčkou a ihned podávejte posypané parmazánem a ozdobené čerstvým oreganem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Bramborové noky
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech

Inspirujte se podobnými recepty