Dip z petrželové natě se sýrem feta
Ingredience
2 | hrsti petrželové natě |
1 | hrst máty |
1 | hrst kopru |
2–3 | stroužky česneku |
50 ml | citronové šťávy |
1 | lžíce medu |
3 | lžíce olivového oleje |
sůl, pepř | |
150 g | sýru feta |
Postup přípravy
Nať, mátu a kopr rozmixujte spolu s česnekem, citronovou šťávou, medem a olivovým olejem. Dochuťte solí a pepřem. Podávejte se sýrem feta nakrájeným na kostičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY