Cizrnové karí
Ingredience
2 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | lžička kmínu |
1–2 | červené chilli papričky |
1 | malý svitek skořice |
1 | bobkový list |
1 | cibule |
½ | lžičky mleté kurkumy |
sůl | |
pepř | |
2 | stroužky česneku |
400 g | uvařené cizrny |
1 | lžička mleté papriky |
1 | lžička mletého koriandru |
2 | rajčata |
1 | lžíce koriandru |
vařená bio rýže |
Postup přípravy
Olej rozpalte v nižším hrnci s nepřilnavým dnem. Vsypte kmín, chilli papričky, svitek skořice a bobkový list a krátce opékejte, dokud nezačne kmín praskáním „poskakovat“ po pánvi. Přidejte cibuli, kurkumu a špetku soli. Opékejte 2 minuty, přidejte česnek a po dalších 4–5 minutách vmíchejte okapanou cizrnu, papriku, pepř a mletý koriandr. Dobře promíchejte, aby se cizrna obalila veškerým kořením. Poté vmíchejte rajčata a nechte je prohřát. Podávejte posypané čerstvým koriandrem, s vařenou bio rýží.
Tip - Máte-li to radši, rýži vmíchejte přímo do karí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY