Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Chilli con carne

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Chilli con carne

Co budete potřebovat

olivový olej
3 cibule
600 g mletého hovězího masa
sůl,pepř
4 stroužky česneku
2 velké mrkve
250 g celeru
2 zelené papriky
2 x 400 g konzerva rajčat
250 ml hovězího vývaru
250 ml červeného vína
čerstvý tymián
1 chilli paprička
400 g konzerva fazolí
chleba, zakysaná smetana k podávání

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém hrnci. Pak vsypte cibuli a nechte ji zrůžovět, přidejte maso a zprudka ho opékejte, aby se rozpadlo na malé hrudky a ze všech stran se opeklo. Maso podle chuti osolte a opepřete, pak přidejte česnek, mrkev, celer i papriky, promíchejte, krátce opečte a přidejte rajčata. Nechte prohřát a vlijte vývar i víno, vmíchejte tymián a pokrájenou papričku a přiklopené pomalu vařte asi hodinu. Přidejte scezené fazole a podle chuti osolte, prohřejte, případně dopepřete. Podávejte s chlebem a zakysanou smetanou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chilli con carne

Hlavní chod Snadné Mexická Z jednoho hrnce Maso Tip týdne , Tymián , Rajče , Chilli paprička
(0)

Co budete potřebovat

olivový olej
3 cibule
600 g mletého hovězího masa
sůl,pepř
4 stroužky česneku
2 velké mrkve
250 g celeru
2 zelené papriky
2 x 400 g konzerva rajčat
250 ml hovězího vývaru
250 ml červeného vína
čerstvý tymián
1 chilli paprička
400 g konzerva fazolí
chleba, zakysaná smetana k podávání

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém hrnci. Pak vsypte cibuli a nechte ji zrůžovět, přidejte maso a zprudka ho opékejte, aby se rozpadlo na malé hrudky a ze všech stran se opeklo. Maso podle chuti osolte a opepřete, pak přidejte česnek, mrkev, celer i papriky, promíchejte, krátce opečte a přidejte rajčata. Nechte prohřát a vlijte vývar i víno, vmíchejte tymián a pokrájenou papričku a přiklopené pomalu vařte asi hodinu. Přidejte scezené fazole a podle chuti osolte, prohřejte, případně dopepřete. Podávejte s chlebem a zakysanou smetanou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty