×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Bylinková pomazánka

Další recepty a články

Šmoulí cuketové placičky s...
Šmoulí cuketové...
Šmoulí cuketové placičky s...
Šmoulí cuketové placičky s...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...

Bylinková pomazánka

Co budete potřebovat

Hrst jemně sekaných bylinek dle chuti (řeřicha, pažitka, bazalka, oregano, petrželka); bylinky
100 g másla
2 tavené sýry
150 g tvrdého sýra typu eidam
hrst jemně nasekaných arašídů; arašídy
1 vejce natvrdo
sůl
pepř

Jak na to?

Máslo vyndejte z lednice a nechte ho chvíli venku, ať povolí. Vejce nastrouhejte nebo nakrájejte najemno. Eidam taktéž nastrouhejte najemno. Tavené sýry promíchejte s máslem, přidejte bylinky, nastrouhaný eidam a vejce, sekané arašídy a vše dobře promíchejte. Dochuťte solí
a pepřem.

TIP
Pomazánku můžete servírovat na chlebu, topinkách, ale třeba i na slaných sušenkách. V tom případě ale vynechte sůl, protože sušenky jsou slané dost.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bylinková pomazánka

Velmi snadné Česká Vegetariánské
Průměrné hodnocení 2.5 (2)

Co budete potřebovat

Hrst jemně sekaných bylinek dle chuti (řeřicha, pažitka, bazalka, oregano, petrželka); bylinky
100 g másla
2 tavené sýry
150 g tvrdého sýra typu eidam
hrst jemně nasekaných arašídů; arašídy
1 vejce natvrdo
sůl
pepř

Jak na to?

Máslo vyndejte z lednice a nechte ho chvíli venku, ať povolí. Vejce nastrouhejte nebo nakrájejte najemno. Eidam taktéž nastrouhejte najemno. Tavené sýry promíchejte s máslem, přidejte bylinky, nastrouhaný eidam a vejce, sekané arašídy a vše dobře promíchejte. Dochuťte solí
a pepřem.

TIP
Pomazánku můžete servírovat na chlebu, topinkách, ale třeba i na slaných sušenkách. V tom případě ale vynechte sůl, protože sušenky jsou slané dost.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Šmoulí cuketové placičky s...
Šmoulí cuketové placičky s...
Šmoulí cuketové placičky s...
Šmoulí cuketové placičky s...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...

Inspirujte se podobnými recepty