Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rychlý bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty

Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z...
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z exotického ovoce
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s...
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s hruškou,...

Rychlý bramborový salát

Co budete potřebovat

1,5 kg salátových brambor
1 mrkev + 1 malá bulva celeru
1 petržel
3 hrsti mraženého hrášku
2 vejce
4 nakládané okurky + nálev z okurek
1 šalotka
2 lžíce dijonské hořčice
200 ml majonézy
100 ml zakysané smetany
krupicový cukr, sůl a pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce, pak je slijte, nechte vychladnout a oloupejte. Mrkev, celer a petržel pokrájejte na kostičky a povařte asi 4 minuty v osolené vodě. Na poslední minutu přisypte hrášek. Ihned poté zeleninu slijte a v cedníku propláchněte ledovou vodou. Vejce uvařte natvrdo.
Vychladlé brambory nakrájejte na kostičky do mísy. Přidejte okurky nakrájené na kostičky, zeleninu, najemno nasekanou šalotku a opatrně promíchejte. Osolte, opepřete, ochuťte trochou cukru, hořčicí a přidejte majonézu se zakysanou smetanou. Zlehka promíchejte, aby se nerozmačkaly ostatní ingredience. Pokud je salát hustý, nařeďte ho lákem z okurek. Nakonec vmíchejte oloupaná a pokrájená vejce a salát dejte aspoň na půl dne rozležet do chladu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rychlý bramborový salát

Příloha Snadné Vánoce Vaření Petržel kadeřavá Magazín 12/2015
(0)

Co budete potřebovat

1,5 kg salátových brambor
1 mrkev + 1 malá bulva celeru
1 petržel
3 hrsti mraženého hrášku
2 vejce
4 nakládané okurky + nálev z okurek
1 šalotka
2 lžíce dijonské hořčice
200 ml majonézy
100 ml zakysané smetany
krupicový cukr, sůl a pepř

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce, pak je slijte, nechte vychladnout a oloupejte. Mrkev, celer a petržel pokrájejte na kostičky a povařte asi 4 minuty v osolené vodě. Na poslední minutu přisypte hrášek. Ihned poté zeleninu slijte a v cedníku propláchněte ledovou vodou. Vejce uvařte natvrdo.
Vychladlé brambory nakrájejte na kostičky do mísy. Přidejte okurky nakrájené na kostičky, zeleninu, najemno nasekanou šalotku a opatrně promíchejte. Osolte, opepřete, ochuťte trochou cukru, hořčicí a přidejte majonézu se zakysanou smetanou. Zlehka promíchejte, aby se nerozmačkaly ostatní ingredience. Pokud je salát hustý, nařeďte ho lákem z okurek. Nakonec vmíchejte oloupaná a pokrájená vejce a salát dejte aspoň na půl dne rozležet do chladu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z...
Pečený čaj z exotického ovoce
Pečený čaj z exotického ovoce
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí majonéza
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s...
Čekankové lodičky s hruškou,...
Čekankové lodičky s hruškou,...

Inspirujte se podobnými recepty