Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramborový salát za 15 minut

Inspirujte se podobnými recepty

Bezlepkové pracny
Bezlepkové pracny
Bezlepkové pracny
Bezlepkové pracny
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové kostky s...

Bramborový salát za 15 minut

Co budete potřebovat

600 g salátových brambor
200–220 ml teplého hovězího vývaru
1 menší cibule, nasekaná nadrobno
2–3 lžíce jablečného octa
6–8 lžic slunečnicového oleje
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl, čerstvě mletý pepř
dvě lžíce pažitky, nasekané najemno

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, ale dejte pozor, aby se nerozpadaly a krásně držely tvar. Slijte je, nechte chvilku vychladnout a poté ještě teplé oloupejte a nakrájejte na kolečka silná zhruba jeden centimetr. Zalijte asi polovinou vývaru, přidejte nasekanou cibuli, ocet, olej, hořčici, sůl i pepř. Opatrně promíchávejte, aby se všechny tekutiny spojily a zároveň je nasákly teplé brambory. Přidejte pažitku a podle toho, jak budou brambory absorbovat tekutinu, přilévejte vývar a dosolte a dopepřete. Před podáváním nechte salát minimálně hodinku odležet.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát za 15 minut

Snadné Česká Saláty Vánoce Pažitka Magazín 5/2011
(0)

Co budete potřebovat

600 g salátových brambor
200–220 ml teplého hovězího vývaru
1 menší cibule, nasekaná nadrobno
2–3 lžíce jablečného octa
6–8 lžic slunečnicového oleje
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl, čerstvě mletý pepř
dvě lžíce pažitky, nasekané najemno

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, ale dejte pozor, aby se nerozpadaly a krásně držely tvar. Slijte je, nechte chvilku vychladnout a poté ještě teplé oloupejte a nakrájejte na kolečka silná zhruba jeden centimetr. Zalijte asi polovinou vývaru, přidejte nasekanou cibuli, ocet, olej, hořčici, sůl i pepř. Opatrně promíchávejte, aby se všechny tekutiny spojily a zároveň je nasákly teplé brambory. Přidejte pažitku a podle toho, jak budou brambory absorbovat tekutinu, přilévejte vývar a dosolte a dopepřete. Před podáváním nechte salát minimálně hodinku odležet.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bezlepkové pracny
Bezlepkové pracny
Bezlepkové pracny
Bezlepkové pracny
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása...
Pečená vinná klobása se zelím
Pečená vinná klobása se zelím
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové...
Čokoládovo-ořechové kostky s...
Čokoládovo-ořechové kostky s...

Inspirujte se podobnými recepty