Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Bramborový salát za 15 minut

Inspirujte se podobnými recepty

Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro bílé...
Vánoční kuba ze sušených hub a...
Vánoční kuba ze...
Vánoční kuba ze sušených hub a...
Vánoční kuba ze sušených hub a...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...
Tvarohová vánočka
Tvarohová vánočka
Tvarohová vánočka
Tvarohová vánočka

Bramborový salát za 15 minut

Co budete potřebovat

600 g salátových brambor
200–220 ml teplého hovězího vývaru
1 menší cibule, nasekaná nadrobno
2–3 lžíce jablečného octa
6–8 lžic slunečnicového oleje
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl, čerstvě mletý pepř
dvě lžíce pažitky, nasekané najemno

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, ale dejte pozor, aby se nerozpadaly a krásně držely tvar. Slijte je, nechte chvilku vychladnout a poté ještě teplé oloupejte a nakrájejte na kolečka silná zhruba jeden centimetr. Zalijte asi polovinou vývaru, přidejte nasekanou cibuli, ocet, olej, hořčici, sůl i pepř. Opatrně promíchávejte, aby se všechny tekutiny spojily a zároveň je nasákly teplé brambory. Přidejte pažitku a podle toho, jak budou brambory absorbovat tekutinu, přilévejte vývar a dosolte a dopepřete. Před podáváním nechte salát minimálně hodinku odležet.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramborový salát za 15 minut

Snadné Česká Saláty Vánoce Pažitka Magazín 5/2011
(0)

Co budete potřebovat

600 g salátových brambor
200–220 ml teplého hovězího vývaru
1 menší cibule, nasekaná nadrobno
2–3 lžíce jablečného octa
6–8 lžic slunečnicového oleje
2 lžičky plnotučné hořčice
sůl, čerstvě mletý pepř
dvě lžíce pažitky, nasekané najemno

Jak na to?

Brambory uvařte ve slupce doměkka, ale dejte pozor, aby se nerozpadaly a krásně držely tvar. Slijte je, nechte chvilku vychladnout a poté ještě teplé oloupejte a nakrájejte na kolečka silná zhruba jeden centimetr. Zalijte asi polovinou vývaru, přidejte nasekanou cibuli, ocet, olej, hořčici, sůl i pepř. Opatrně promíchávejte, aby se všechny tekutiny spojily a zároveň je nasákly teplé brambory. Přidejte pažitku a podle toho, jak budou brambory absorbovat tekutinu, přilévejte vývar a dosolte a dopepřete. Před podáváním nechte salát minimálně hodinku odležet.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro...
Perníková vločka pro bílé...
Perníková vločka pro bílé...
Vánoční kuba ze sušených hub a...
Vánoční kuba ze...
Vánoční kuba ze sušených hub a...
Vánoční kuba ze sušených hub a...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...
Tvarohová vánočka
Tvarohová vánočka
Tvarohová vánočka
Tvarohová vánočka

Inspirujte se podobnými recepty