Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bramboroví sněhuláci a vepřový kapřík

Inspirujte se podobnými recepty

Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát

Bramboroví sněhuláci a vepřový kapřík

Co budete potřebovat

250 ml smetany ke šlehání
2 stroužky česneku
100 g strouhaného parmazánu
sůl, pepř
2 lžíce másla
500 g brambor ve tvaru sněhuláků
1 lžička hrubé soli
4 vepřové řízky z kýty ve tvaru ryby
60 g polohrubé mouky
1 vejce
100 g strouhanky
rostlinný olej na smažení

Jak na to?

Smetanu krátce svařte s oloupanými a překrojenými stroužky česneku. Odstavte stranou a nechte vychladnout, česneky vyhoďte. Do smetany nasypte parmazán a ochuťte trochou soli a pepře.
Troubu předehřejte na 170 °C.
Zapékací misku vymažte máslem. Bramborové sněhuláky klaďte na dno do vrstvy. Poté pokapejte smetanou s parmazánem a pokračujte v dalších vrstvách. Pár sněhuláků si nechte na ozdobu. Zalijte zbývající smetanou. Poklaďte kousky másla, posypte hrubou solí a zakryjte misku alobalem a pečte 25 minut. Potom odstraňte alobal, zvyšte teplotu na 200 °C a dopečte 10 minut dozlatova.
Vepřové řízky naklepejte a posolte. Potom obalte v trojobalu – jako první přijde vrstva mouky, poté namočte ve vajíčku a nakonec obalte ve strouhance. Filety osmažte na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bramboroví sněhuláci a vepřový kapřík

Hlavní chod Velmi snadné Česká Maso Vánoce Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

250 ml smetany ke šlehání
2 stroužky česneku
100 g strouhaného parmazánu
sůl, pepř
2 lžíce másla
500 g brambor ve tvaru sněhuláků
1 lžička hrubé soli
4 vepřové řízky z kýty ve tvaru ryby
60 g polohrubé mouky
1 vejce
100 g strouhanky
rostlinný olej na smažení

Jak na to?

Smetanu krátce svařte s oloupanými a překrojenými stroužky česneku. Odstavte stranou a nechte vychladnout, česneky vyhoďte. Do smetany nasypte parmazán a ochuťte trochou soli a pepře.
Troubu předehřejte na 170 °C.
Zapékací misku vymažte máslem. Bramborové sněhuláky klaďte na dno do vrstvy. Poté pokapejte smetanou s parmazánem a pokračujte v dalších vrstvách. Pár sněhuláků si nechte na ozdobu. Zalijte zbývající smetanou. Poklaďte kousky másla, posypte hrubou solí a zakryjte misku alobalem a pečte 25 minut. Potom odstraňte alobal, zvyšte teplotu na 200 °C a dopečte 10 minut dozlatova.
Vepřové řízky naklepejte a posolte. Potom obalte v trojobalu – jako první přijde vrstva mouky, poté namočte ve vajíčku a nakonec obalte ve strouhance. Filety osmažte na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji,...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Koktejl z maracuji, zázvoru a...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na...
Baby krůta na pomerančích
Baby krůta na pomerančích
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát

Inspirujte se podobnými recepty