Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyAsijská polévka plná chutí
Albert logoAlbert logo

Asijská polévka plná chutí

Asijská polévka plná chutí
Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Asijská
Polévka

Ingredience

Složení
4 porce
  • Kuřecí stehna BIO 2 ks
  • Olej sezamový 2 plž
  • Cibulka jarní 3 ks
  • Chilli paprička 3 ks
  • Mrkev 1 ks
  • Zázvor 4 cm
  • Sůl
  • Žampiony 150 g
  • Česnek 4 strouž.
  • Voda 1 l
  • Pepř
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Rybí omáčka 2 člž
  • Koriandr čerstvý 1 hrs.
  • Směs pro japonskou kuchyni Albertova tržnice 400 g
  • Kuřecí stehna BIO 2 ks
  • Olej sezamový 2 plž
  • Cibulka jarní 3 ks
  • Chilli paprička 3 ks
  • Mrkev 1 ks
  • Zázvor 4 cm
  • Sůl
  • Žampiony 150 g
  • Česnek 4 strouž.
  • Voda 1 l
  • Pepř
  • Sojová omáčka 2 plž
  • Rybí omáčka 2 člž
  • Koriandr čerstvý 1 hrs.
  • Směs pro japonskou kuchyni Albertova tržnice 400 g

Příprava

1
Vykostěná kuřecí stehna nakrájejte na nudličky. V hrnci rozehřejte na mírném ohni 2 lžíce sezamového oleje. Vsypte maso a opékejte.
2
Omyjte 3 jarní cibulky a bílé části cibulek pokrájejte na nudličky, zelené části nechte v celku. Omyjte a nakrájejte na plátky 3 chilli papričky a oloupaný 4cm kousek zázvoru, 4 stroužky česneku oloupejte a vše přidejte k masu. Osolte, opepřete a restujte 5 minut. Zalijte 1 l vody, přidejte 2 lžíce sójové omáčky a vařte na mírném ohni 15–20 minut.
3
Na posledních 5 minut vaření přidejte směs pro japonskou kuchyni.
4
Vlijte 2 lžíce rybí omáčky a ještě 5 minut povařte. Nakonec přidejte hrst nasekaného čerstvého koriandru a podávejte.
1
Vykostěná kuřecí stehna nakrájejte na nudličky. V hrnci rozehřejte na mírném ohni 2 lžíce sezamového oleje. Vsypte maso a opékejte.
2
Omyjte 3 jarní cibulky a bílé části cibulek pokrájejte na nudličky, zelené části nechte v celku. Omyjte a nakrájejte na plátky 3 chilli papričky a oloupaný 4cm kousek zázvoru, 4 stroužky česneku oloupejte a vše přidejte k masu. Osolte, opepřete a restujte 5 minut. Zalijte 1 l vody, přidejte 2 lžíce sójové omáčky a vařte na mírném ohni 15–20 minut.
3
Na posledních 5 minut vaření přidejte směs pro japonskou kuchyni.
4
Vlijte 2 lžíce rybí omáčky a ještě 5 minut povařte. Nakonec přidejte hrst nasekaného čerstvého koriandru a podávejte.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 12.02.2025 do 18.02.2025

Platný ještě 3 dny

Od 12.02.2025 do 18.02.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.