Nová sběratelská kampaň Alberta myslí na všechny zákazníky, kteří si chtějí užít léto naplno. „Léto je ideální čas pro výlety do přírody a uspořádání pikniku s rodinou nebo přáteli. Chceme, aby naši zákazníci toto roční období strávili tak, jak mají nejraději. Produkty z kampaně využijí pro aktivní zábavu i relaxaci,“ říká Soňa Balan, marketingová manažerka obchodů Albert.

Kartičku s nasbíranými body mohou zákazníci vyměnit například za chladící koš vhodný na piknik i na výlet, piknikovou deku či barel na domácí limonádu. Nechybí ani sady praktických dóz, skleniček či houpací síť vhodná pro malé i velké příznivce letní pohody.

SC Léto

S Visou body navíc

Za každých 200 korun nákupu obdrží zákazníci Alberta jeden bod do věrnostní kampaně. Ti, kteří zaplatí kartou Visa za nákup v hodnotě alespoň 200 korun obdrží navíc jeden bod, při platbě na samoobslužných pokladnách dokonce dva body navíc. Ke dvěma startovacím bodům od Alberta nasbírají celkem 10 bodů, které pak mohou v obchodech Albert proměnit za slevu až 82 procent na vybraný produkt.

Kampaň poběží od 15. května až do 30. července ve všech obchodech Albert. Více informací a přehled produktů najdou zákazníci na webových stránkách www.albert.cz/leto.

SC Léto2