„Letošní velikonoční kampaň může inspirovat k obdarování koledníků netradiční Lego pomlázkou,“ říká Renata Zákravská z oddělení marketingu obchodů Albert a doplňuje: „Na výběr jsou jak dva druhy speciálních stavebnic – kuřátka a zajíčka, tak ministavebnice Lego®, obojí ve velikonočních přebalech. Kromě toho obsahuje každý balíček překvapení, ve formě originální dekorace v podobě omalovánek a vystřihovánek veselých kraslic. “ dodává Zákravská.

velikonoce sales kampan

Přední světové čističe Kärcher ulehčí úklid domu i zahrady

Vedle ministavebnic Lego® mohou zákazníci sbírat body i na kvalitní čističe od značky Kärcher. V nabídce mohou vybírat mezi parním a vysokotlakým čističem nebo vysavačem na mokré i suché vysávání.

Za každých 200 korun nákupu získají zákazníci u pokladny jeden bod. Tyto body si nalepí do speciální sběratelské kartičky. K prvním dvěma startovacím bodům darovaným Albertem pak stačí nasbírat už jen dalších 8 bodů. Za vyplněnou kartičku s deseti body pak zákazník získá danou slevu na vybrané produkty.

Ve všech hypermarketech tak mohou zákazníci získat výrobky značky Kärcher až s 52 % slevou. Velikonoční Lego® pak najdou zákazníci ve všech prodejnách Albert, se slevou až 69 % na ministavebnici Lego® ve velikonočním přebalu a stavebnici kuřátka a zajíčka se slevou až 61 %.

Více informací ke kampaním je k dispozici na www.albert.cz/lego pro kampaň s ministavebnicemi Lego® a pro výrobky Kärcher na  www.albert.cz/karcher.