Zákazníci především ocení nový koncept prodejny, kde nabídce dominují čerstvé potraviny a interiér kombinuje vysoké a nízké regály, stejně jako uzavřená chladící zařízení. Ty slouží nejen k nabídce mléčných a masných výrobků, ale také pro vybrané ovoce a zeleninu, jako jsou borůvky, maliny nebo různé druhy salátů. Díky modernímu vybavení a většímu prostoru u vstupu získala prodejna příjemný a vzdušný vzhled.

Finální přestavba prodejny opět navazuje na úspěšný koncept ve stylu tržiště, který se zaměřuje na nabídku produktů zdravého životního stylu. Oddělení Zdravě s Albertem nabízí ucelený sortiment těchto výrobků. Jde o produkty bez lepku, laktózy, veganské, raw či speciální produkty pro diabetiky anebo v bio kvalitě. Při nedostatku času na přípravu jídla potěší hotová jídla z kvalitních surovin z Fresh Bistra. Úplnou novinkou je na této prodejně speciální lednice s pivy od lokálních pivovarů. Zákazníci si tak mohou vybrat z nabídky různě kvašených piv z Kunratického pivovaru, pivovaru Hostivar nebo Kolčavka.

Příjemné prostředí i pro zaměstnance

První menší rekonstrukcí prošla tato prodejna před třemi lety, ale velké změny proběhy až teď, během posledních dvou týdnů, které tak byly plné změn nejen pro prodejnu a její zaměstnance. Díky skvělému týmu kolegů proběhlo vše bez problémů a prodejna se nyní může pyšnit moderními prostory nejen na prodejní ploše, ale i v příjemném zázemí pro zaměstnance.

V prodejně v den otevření vládla slavnostní nálada, vše je tu krásné, prostorné a prosvětlené. Také zaměstnanci přiložili ve finiši ruku k dílu, aby bylo vše připravené pro zákazníky. Moc jim za vše děkuji, jsou báječný tým,“ pochvalně komentuje manažerka prodejny Katarína Melichová a dodává „náš velký společný dík patří také celému týmu, který na úpravách pracoval, jsme nadšení.“

Otevírací doba do 20 hodin

Modřanský Albert Vltava otevírá v době zasažené korona virem, kdy je vyhlášen nouzový stav a život obyvatel Prahy neběží obvyklým tempem. Jelikož ruch v ulicích ustal a lidé nakupují v podvečerních hodinách méně, mají i supermarkety Albert zkrácenou otevírací dobu a zavírají ve většině případů ve 20 hodin. Nově rekonstruovaná prodejna otevře v hodinách od 7:00 do 20:00 hodin.