„Letošní letní kampaň usnadní malé i velké výlety, ať už do přírody, na chalupu nebo za prací,“ říká Renata Zákravská z oddělení marketingu obchodů Albert a doplňuje: „V nabídce je z několik produktů německé značky Travelite. Zákazníci si mohou vybírat z tašky přes rameno, byznysového batohu nebo cestovních kufrů pro děti i dospělé,“ dodává Renata.

Výbava pro jakékoliv cestování, ale i inspirace na výlety

Vedle cestovního setu zavazadel, mohou zákazníci sbírat body i na dětské cestovatelské deníky od Albi. Rodičům skvěle poslouží jako inspirace na zážitkové výlety v tuzemsku, malým cestovatelům pak jistě udělá radost možnost plnění úkolů nebo sbírání samolepek a kreativní zápisky z každého výletu. Vybírat mohou zákazníci ze dvou druhů, a to pro Čechy nebo Moravu a Slezsko.

Za každých 200 korun nákupu získají zákazníci u pokladny jeden bod. Tyto body si nalepí do speciální sběratelské kartičky. K prvním dvěma startovacím bodům darovaným Albertem pak stačí nasbírat už jen dalších 8 bodů. Za vyplněnou kartičku s deseti body pak zákazník získá danou slevu na vybrané produkty.

Ve všech obchodech Albert tak mohou zákazníci získat cestovní vybavení značky Travelite se slevou až 72 %. Zážitkový deník se slevou až 83 %, a to s 10 nasbíranými body pak za doplatek 49,90 Kč. Jako bonus mohou zákazníci sbírat body i na set 2 sklenic na limonádu, které se skvěle hodí k pikniku u vody.

Více informací ke kampaním je k dispozici na www.albert.cz/leto.

sales leto