Prázdniny se přehouply přes svou polovinu a návrat do školních lavic se blíží. Nejvyšší čas poohlédnout se po nové školní výbavě. A proč ji nevyřešit třeba rovnou během rodinného nákupu? Od první srpnové středy běží v obchodech Albert nová věrnostní kampaň, která zákazníkům přípravy na nový rok ulehčí. Školáci mohou vybírat z různých druhů aktovek a batohů a encyklopedií věnovaných například přírodě, vesmíru i vynálezům.

„Těší nás, že našim zákazníkům a jejich nejbližším přinášíme inspiraci, jak trávit čas společně, a navíc se u toho i něco zajímavého dozvědět,“ říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka obchodů Albert. „Po roce opět přinášíme oblíbenou kampaň s knížkami. V již pátém pokračování Dětské knihovničky jsme si připravili encyklopedie pro děti i teenagery. Ty letos navíc doplníme i aktovkami a batohy pro menší i větší školáky, ale i pro dospělé,“ doplňuje.

BTS2

Fantastická výbava pro malé objevitele

Školáci mohou vybírat ze dvou variant aktovek s obrázky či tří druhů batohů pro větší školáky. Každý z nich má navíc pouzdro i sáček na přezůvky ve stejném designu. Městský batoh v moderních odstínech jistě potěší teenagery i dospělé.

Kolekce deseti encyklopedií určená pro děti od tří do patnácti let zodpoví i ty nejzvídavější dětské otázky.

Encyklopedie

Princip kampaně je jednoduchý, tak jak jsou na něj zákazníci Alberta již zvyklí. Za každých 200 korun nákupu získají zákazníci Alberta jeden bod v podobě nálepky do sběratelské kartičky. Pokud nákup navíc zaplatí partnerskou kartou Mastercard, obdrží ještě jeden bod navíc. Dva body navíc získají zákazníci při platbě na samoobslužné pokladně. Kartičku s nasbíranými deseti body pak mohou proměnit za slevu ve výši až 82 procent na vybranou aktovku, či batoh, nebo libovolnou encyklopedii za zvýhodněnou cenu 69,90 korun.

Více informací a přehled produktů najdou zákazníci na webových stránkách www.albert.cz/skola.

BTS