Po Štědrém dnu a dvou vánočních svátcích čeká na zákazníky v obchodech Albert po celém Česku nejen skvělá nabídka potravin a nápojů pro přípravu silvestrovských a novoročních oslav, ale také oblíbené povánoční slevy vybraného sortimentu. „Pro naše zákazníky jsme v závěru roku přichystali výprodeje kosmetiky, hraček či drobné elektroniky a dalšího spotřebního zboží. Slevy se ale budou tradičně vztahovat i na vybrané vánoční cukrovinky a kolekce,“ říká Barbora Vanko, mluvčí obchodů Albert.

SlevyPovánoční výprodeje začnou v supermarketech i hypermarketech Albert ve čtvrtek 27. prosince a potrvají nejpozději do 8. ledna. Zlevněné vánoční cukrovinky, kolekce a balíčky najdou zákazníci v Albertu už od 21. prosince.

Nevhodné vánoční dárky lze vrátit do 14 dnů

Albert myslí také na možnost vrácení nevhodných dárků pod stromečkem. „Zákazníci mohou přijít do čtrnácti dnů od zakoupení zboží a nevhodné dárky při dodržení stanovených podmínek vrátit bez udání důvodů. Za takto vrácené zboží dostanou zpět peníze, nebo si mohou v našich obchodech vybrat zboží jiné,“ upřesňuje Barbora Vanko.

Produkty mohou zákazníci přinést do jakékoli prodejny Albert, která má sortiment v nabídce. Zboží musí být vráceno v původním a neporušeném balení společně s účtenkou. Tento postup se nevztahuje na produkty, které není možné vrátit z hygienických nebo morálních důvodů. Do této kategorie patří například spodní prádlo, holicí či depilační strojky, dálniční známky, SIM karty, knihy, CD nebo DVD nosiče.

V případě mechanického poškození nebo nefunkčnosti výrobku zákazník uplatňuje reklamaci.

V obchodech Albert mohou zákazníci využít také program 100% garance kvality, který se vztahuje na téměř celý sortiment potravin, kosmetiku, drogerii i například na krmivo pro zvířata.