Chodov1

Uspořádání nové prodejny myslí především na pohodlí zákazníků, ale také rychlost při nakupování. Zvolit mohou rychlejší nákupní cestu od vstupu přes oddělení s čerstvými potravinami rovnou k pokladnám, nebo v klidu projít celou prodejnu pořídit kompletní rodinný nákup včetně sezónního sortimentu, hraček, dětských výrobků či drogerie a kosmetiky. Ti, kteří nechtějí do prodejny vstupovat vůbec, ale hledají něco rychlého k obědu či svačině, mají možnost využít úplně novinky v podobě fresh baru.

Chodov2

Zdravě s Albertem: Více než tisícovku produktů na jednom místě nabízí speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl. Vychází tak vstříc potřebám moderních zákazníků i těch, kteří musí či chtějí jíst bez lepku, laktózy, diabeticky nebo hledají veganské, raw či produkty bio kvalitě.

Chodov3

Srdcem nové prodejny Albert je část s čerstvými potravinami ve stylu moderního tržiště. Zákazníci mohou postupně nakoupit v jednotlivých částech.

Chodov4

Tržnice u Alberta: V oddělení ovoce a zeleniny by se zákazníci měli cítit jako na trhu. Důraz je kladený na čerstvost a pohodlí při výběru.

Chodov5

Bylinková zahrádka: Atraktivní novinkou v oddělení ovoce a zeleniny je možnost nastříhat si a kombinovat různé druhy čerstvých bylinek. Snítky stačí dát do připraveného sáčku a navážit.

Chodov6

Albertovo pekařství nabízí zákazníkům čerstvé pečivo připravované od základů v místní rukodělné pekárně. Nechybí ani oblíbený chléb od lokálních pekařů.

Chodov7

Albertovo Maso a ryby: V obsluhovaném úseku masa najdou zákazníci nově prémiové hovězí steaky ze suchého zrání, telecí, selečí a jehněčí maso, chlazenou zvěřinu a francouzskou drůbež. Oddělení ryb a mořských plodů nabízí produkty z udržitelného rybolovu.

Chodov8

Uzenářství a Lahůdky u Alberta: V nové prodejně nechybí tradiční pultový prodej s uzeninami a lahůdkami.  Zákazníci tady najdou oblíbenou klasiku i moderní delikatesy.

Chodov9

Albertova Vinotéka: Moderní vinotéka nabízí tisíce produktů řazených pohodlně a přehledně podle země původu. U českých vín zákazníci najdou skutečně široký sortiment lahví od větších, ale i menších moravských vinařství. Navíc si mohou nechat při výběru poradit od zkušených someliérů.

Chodov10

Samoobslužné pokladny: Pro zaplacení nákupu mohou zákazníci na Chodově využít jak obslužných, tak oblíbených samoobslužných pokladen.