Vánoční svátky se nesou ve znamení přípravy nejrůznějších pokrmů od cukroví po štědrovečerní večeři. Usnadněte si letos toto období a ušetřete si čas strávený v kuchyni díky kuchyňským pomocníkům značky Philips. Získat je můžete v nové sběratelské kampani obchodů Albert.

Philips

Štědré Vánoce pro zákazníky i děti z domovů

Za každých 200 korun nákupu nebo při koupi partnerských produktů získají zákazníci jeden bod ve formě nálepky. Výměnou za patnáct nasbíraných bodů na sběratelské kartě obdrží jeden zvolený produkt ze sady domácích spotřebičů Philips s 60% slevou.

Do začátku navíc všichni nakupující dostanou malý dárek v podobě prvních tří věrnostních bodů zdarma. Body lze sbírat od 11. října 2017 do 2. ledna 2018, slevu na nákup pak lze uplatnit do 9. ledna 2018.

Díky kampani zákazníci navíc podpoří děti ze sociálně znevýhodněného prostředí. Pod záštitou Nadačního fondu Albert řetězec věnuje z každého prodaného spotřebiče Philips dvě koruny na vánoční dárky. „Velmi nás těší, že sběratelská kampaň přinese radost i dětem z dětských domovů,“ říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka řetězce Albert.

Propojení sběratelské kampaně s pomocí druhým oceňuje i Petra Režná z Nadačního fondu Albert: „Je skvělé, že kampaň udělá radost jak zákazníkům, tak dětem z dětských domovů, které budou moci prožít krásnější vánoce. Velmi si vážíme podpory Albertu a štědrosti zákazníků.“

Osm pomocníků pro snadné vaření

Zákazníci si budou moci díky nasbíraným bodům pořídit jeden z osmi kvalitních kuchyňských spotřebičů značky Philips s 60% slevou:

• Topinkovač Philips
  • Rychlovarná konvice Philips
  • Tyčový mixér Philips
  • Odšťavňovač Philips
  • Salátovač Philips
  • Smoothie mixér Philips
  • Multifunkční hrnec Philips
  • Horkovzdušná fritéza Philips

S pomocí odšťavňovače, salátovače či smoothie mixéru zákazníci snadno a rychle připraví zdravá jídla, která ocení zejména po vánočních svátcích. Horkovzdušná fritéza navíc umožňuje smažit s o 80% menším množstvím tuku oproti běžnému fritování. Multifunkční hrnec či praktický tyčový mixér zase přijde vhod při vaření náročnějších jídel pro celou rodinu. V nabídce je ale i rychlovarná konvice a topinkovač, tedy ideální pomocníci pro přípravu chutné a rychlé snídaně.

Více informací naleznete na www.albert.cz/philips.

Philips2