„Hypermarket v Hostivaři poskytne zákazníkům pohodlí ve všech fázích nákupu od přístupu do prodejny přes řazení a šíři sortimentu až po pohodlné zaplacení. Zákazníci ocení velký výběr čerstvých potravin v úsecích ovoce a zeleniny, pečiva a mléčných výrobků, ale také pultový prodej s delikatesami,“ říká Michal Pavelka, ředitel pro operativu obchodů Albert.

Hostivař

V Albertu čerstvě a zdravě

Hostivařský hypermarket byl otevřen již v roce 2000 a v současnosti zde nakoupí týdně přes 30 tisíc zákazníků. Právě jejich přání byla určující pro vzhled prodejny. „Reagujeme na potřeby současných zákazníků a snažíme se vycházet vstříc jejich různorodým potřebám. Hostivařský hypermarket je vhodný jak na rychlé nákupy během polední pauzy, tak i k pohodlným nákupům pro celou rodinu,“ popisuje Michal Pavelka.

Moderní koncept ve stylu farmářského tržiště se zaměřuje na nabídku produktů zdravého životního stylu. Oddělení Zdravě s Albertem nabízí ucelený sortiment těchto výrobků. Jde o produkty bez lepku, laktózy, veganské, raw či speciální produkty pro diabetiky anebo v bio kvalitě.  Při nedostatku času na přípravu jídla potěší hotová jídla z kvalitních surovin z Fresh Bistra.

V nově otevřeném obchodě mohou zákazníci vyzkoušet i vlastní pekárnu. „Naši pekaři denně vlastnoručně připravují čerstvé a voňavé pečivo. Novinkou v sortimentu je kváskový Mistrovský chléb podle receptury našeho mistra pekaře pana Václava Bozděcha,“ doplňuje Michal Pavelka. V obchodech Albert pak zákazníci naleznou celou řadu lokálních dodavatelů. Jedním z nich je Pekárna a cukrárna Stáňa, která pro obchod dodává sladké pekařské a cukrářské výrobky.

Pekárna

Modernější zázemí i pro zaměstnance

Hostivařský obchod je vybaven kompletně novým zařízením, nábytkem, osvětlením i infrastrukturou. Nabízí komfortní zázemí nejen pro zákazníky, ale i pro tým více než šesti desítek zaměstnanců
a brigádníků, kteří se starají o chod celé prodejny. Pro ně byla zřízena nová odpočinková místnost. Hypermarket v Hostivaři je zároveň jednou z prodejen, které podporují učňovské praxe. Například právě do pekárny letos nastoupí dva nově vyučení pekaři, kteří se zaškolí již na kompletně novém pečícím vybavení.

Albert má letos v plánu zrekonstruovat minimálně osm hypermarketů a pět desítek supermarketů. Investice do modernizace dosáhnou miliardy korun. Celkový koncept prodejen vychází z prvků, které zákazníci znají z hypermarketu Albert na pražském Chodově. Ten vyhrál Diamantovou ligu kvality a byl vyhlášen nejlepším obchodem v České republice.

Zdrave