Jihlava Albert

Jihlavský hypermarket otevřel poprvé v roce 2008. Před uzavřením a rekonstrukcí obsloužil každý týden v průměru dvacet tisíc zákazníků, po modernizaci se očekává nárůst počtu zákazníků, o které se stará tým osmi desítek zaměstnanců. „Při modernizaci jsme do jihlavské prodejny přenesli nejúspěšnější prvky a celkový styl z Albertu na Chodově, který získal v Diamantové lize kvality ocenění nejlepšího obchodu v Česku,“ popisuje Michal Pavelka, ředitel pro operativu obchodů Albert a dodává: „Modernizací prošla i samotná nabídka, přičemž stále důležitější je důraz na zdraví.“ Prodejna v jihlavském Cityparku, místním centru nákupů i zábavy, klade důraz na čerstvý sortiment a představuje zákazníkům pohodlné a rychlé nakupování. Nově nabízí také speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl a rozšířený sortiment zdravých obědů a svačin.

Albert Jihlava

V nové podobě Albert představil již v červnu hypermarket v pražském Zličíně. Proměnou letos vedle Jihlavy a Zličína projde minimálně dalších šest hypermarketů a zároveň pět desítek supermarketů. Letošní investice do modernizace dosáhnou miliardy korun.