„Při modernizaci našich obchodů se snažíme maximálně vyjít vstříc našim zákazníkům tak, aby měli veškerý komfort,“ říká Michal Pavelka, ředitel pro operativu obchodů Albert a dodává: „Chebský hypermarket jsme uzavřeli na pouhých 14 dní, během kterých jsme ho kompletně proměnili.“

Chebský Albert přináší čerstvost i rychlost

Hypermarket v Chebu každý týden obslouží desetitisíce zákazníků. Právě jejich přání byla určující pro proměnu prodejny. „Reagujeme na potřeby současných zákazníků, kterým se snažíme vycházet vstříc. Srdcem nového hypermarketu je moderní a otevřené čerstvé tržiště. Modernizovaný obchod nabídne pohodlí ve všech fázích nákupu od přístupu do prodejny přes řazení a šíři sortimentu až po pohodlné zaplacení,“ popisuje Michal Pavelka.

Moderní koncept ve stylu farmářského tržiště se zaměřuje na nabídku produktů zdravého životního stylu, které ocení zákazníci jak během rychlého nákupu o polední pauze, tak při pravidelných rodinných nákupech. Novinkou je oddělení Zdravě s Albertem, které nabízí ucelený sortiment produktů bez lepku, laktózy, veganských, raw či speciálních produktů pro diabetiky nebo výrobky v bio kvalitě.

Zákazníci si také mohou dopřát čerstvé pečivo z vlastní pekárny Alberta. V obchodech Albert nakupující zároveň naleznou celou řadu lokálních dodavatelů. Jedním z nich je i chebská pekárna Tritia, která do Alberta v Obchodním centru Dragoun dodává své pekařské výrobky.

Cheb

Albert pečuje i o zaměstnance

Modernizací prošlo kompletně také zázemí prodejny, které poskytuje pohodlí týmu více než pěti desítek zaměstnanců, kteří se starají o chod celé prodejny. Pro ně byla zřízena nová odpočinková místnost.

Albert má letos v plánu zrekonstruovat devět hypermarketů a pět desítek supermarketů. Investice do modernizace dosáhnou miliardy korun. Celkový koncept prodejen vychází z prvků, které zákazníci znají z hypermarketu Albert na pražském Chodově, který se jako výherce Diamantové ligy kvality pyšní titulem Nejlepší obchod v České republice.