AMDosavadní podtitul ‚Albert v kuchyni‘ se mění na ‚Albert – U vás v kuchyni‘. Jak napovídá tato malá změna, kterou ale čtenáři postřehnou už na titulní straně, Albert chce být svým zákazníkům ještě blíže a ukázat, že stojí za to nakupovat, vařit, jíst i žít lépe. Časopis bude k dostání v tištěné podobě ve všech supermarketech i hypermarketech zdarma tak, jak jsou zákazníci obchodů Albert zvyklí.

„Největší inspirací pro nový obsah magazínu ‚Albert – U vás v kuchyni‘ nám jsou naši zákazníci,“ říká marketingová ředitelka obchodů Albert Kateřina Harris. „Jídlo hraje v našem každodenním životě neodmyslitelnou roli. Naším cílem je ukázat, že zdravé a kvalitní jídlo může skvěle chutnat a nemusí být drahé nebo náročné na přípravu. Chceme naše zákazníky inspirovat, bavit je, ale i zábavnou formou vzdělávat,“ dodává.

Ještě více inspirace v nových rubrikách

AM2V časopisu najdou čtenáři podrobné recepty, informace o surovinách a novinkách v obchodech Albert, užitečné tipy a soutěže. Albert magazín s podtitulem U vás v kuchyni nabízí i propojení se sociálními sítěmi. Fotky svých receptů mohou zákazníci nahrávat na svůj Instagram pod hashtagem #albertmagazin. Témata jednotlivých článků jsou rozčleněna do několika rubrik.

Rubrika Inspirace bude pravidelným zdrojem nových nápadů a tipů, například v lednovém čísle přináší tipy na svačiny do práce, do školy nebo na hory. Albert tržnice nabídne informace a rady, jak zpracovat sezónní ovoce a zeleninu. Rubrika Kolem světa představí chutě z nejrůznějších zemí, Příběhy z Albertu prozradí, co a kdo se skrývá za čerstvými surovinami a na závěr nebude chybět pravidelná Sladká tečka.

AM3Pro tvorbu nového magazínu si Albert přizval agenturu S&P Media Group, se kterou dlouhodobě spolupracuje na přípravě reklamních kampaní. Zákaznický měsíčník vychází od roku 2000 v průměrném nákladu 750 tisíc tištěných výtisků a k dostání je i v elektronické podobě na stránce www.albert.cz/magazin-albert. Lednové číslo ‚Albert – U vás v kuchyni‘ vyjde poprvé ve středu 9. 1. 2019.