Losování probíhá každý den

Už týden mají zákazníci supermarketů a hypermarketů Albert možnost soutěžit v účtenkové loterii o roční nákupy v hodnotě 78 tisíc korun.

Nakupující mohou do náhodného slosování, které probíhá každý den, přihlásit prostřednictvím webových stránek www.velikonoce.albert.cz unikátní kód z účtenky za nákup v hodnotě nad 300 korun ve kterékoli prodejně Albert v období od 15. března do 18. dubna 2017. Zpracování soutěže a losování unikátních kódu na principu náhody tak připomíná praxi účtenkových loterií, které fungují v zahraničí.

Soutěž se hned od svého spuštění setkala s velkou odezvou. „Zájem ze strany nakupujících předčil naše očekávání. Denně se loterie účastní tísíce našich věrných zákazníků. Během prvních šesti dní zaregistrovaly účtenku téměř tři desítky tisíc uživatelů,“ upřesňuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodního řetězce Albert.

Čtvrtina registrací přichází z chytrých telefonů

Lidé oceňují práci s moderními technologiemi. Účtenky přihlašují nejčastěji díky svým stolním počítačům a notebookům, každá čtvrtá registrací však probíhá prostřednictvím chytrého telefonu. Větší chuť soutěžit mají podle údajů z prvního týdne fungování loterie jasně ženy.

Soutěžící oceňují každodenní vyhlašování výsledků, které je zároveň motivací k registraci účtenek,“ říká Jiří Mareček. „Jsme rádi, že našim věrným zákazníkům můžeme v obchodech Albert nabídnout další zajímavou a originální věrnostní kampaň. Věříme, že výhra v podobě ročního nakupování bez utrácení potěší skutečně každého,“ dodává.

Velikonoční soutěž obchodů Albert trvá pět týdnů a díky průběžnému losování postupně pozná 35 výherců. Celkově rozdá řetězec zákazníkům na roční nákupy 2 730 000 korun.

Velikonoční soutěž