„Při modernizaci obchodů přenášíme do našich prodejen po celé republice prvky nejlepšího obchodu v tuzemsku. Náš vítězný koncept obchodu postupně představujeme po celé republice, například v Mladé Boleslavi, Teplicích, Brně, Ostravě, Olomouci či právě v Táboře. Ocenění našeho chodovského a nyní i olomouckého hypermarketu jako nejlepších prodejen v republice ukazuje, že nejlepším obchodem v celém Česku se může stát i prodejna z regionů,“ říká Klára Houfová, ředitelka hypermarketů Albert.

strihani pasky Tabor

Zdravý životní styl a čerstvé potraviny na prvním místě

Důraz v této prodejně je kladen především na zdraví a čerstvé potraviny. Díky modernizaci má zákazník možnost nakupovat kvalitní a zdravé potraviny v té nejlepší kvalitě formou nového stylu farmářského tržiště. Kompletní přestavbou reagujeme na potřeby současných zákazníků, kterým se snažíme vycházet vstříc. Táborský hypermarket je vhodný jak na rychlé pravidelné nákupy, tak na větší víkendové nákupy pro celou rodinu,“ popisuje Klára Houfová. Novinkou je zde oddělení Zdravě s Albertem, které nabízí rozmanitý sortiment produktů bez lepku a laktózy, v bio kvalitě, pro diabetiky, veganských, raw či dalších speciálních produktů, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Čerstvé produkty nabízí táborský Albert napříč sortimentem. V nabídce jsou například čerstvé ryby a maso, ovoce a zelenina nebo těstoviny. Nakupující mohou vybírat i ze široké nabídky čerstvého pečiva z vlastní pekárny Alberta nebo od mnoha lokálních regionálních dodavatelů. Jedním z nich je i Soběslavská pekárna, která vyrábí chleba a další pečivo tradičním řemeslným způsobem.

zdravě s albertem

O zákazníky se stará stálý tým zaměstnanců

Hypermarket v Táboře navštíví každý týden desítky tisíc zákazníků, o které se stará sedm desítek zaměstnanců. Téměř třetina z nich působí v Albertu více než 15 let a společně tak tvoří stabilní tým, díky kterému je tato prodejna vždy plně připravena pro pohodlný nákup zákazníků.