• Barrandovský supermarket na Trnkově náměstí bude sloužit zákazníkům z místního sídliště a okolí na pravidelné nákupy.
  • Obchod je uzpůsoben k rychlým nákupům a je proto ideální i pro nákup snídaně či svačiny například při cestě do práce či do školy.
  • Nový obchod je otevřen v prostorech, kde dříve fungovala jiná prodejna potravin a zákazníci jsou proto zvyklí zde nakupovat. Oproti předcházející prodejně jim Albert nabídne na ploše 630 m2 mnohem širší sortiment. Zákazníci se mohou těšit na širokou nabídku ovoce a zeleniny včetně bio produktů, zdravých potravin, pečiva, čerstvých chlazených ryb i lahůdek a uzenin.
  • Nový koncept supermarketu reaguje na měnící se potřeby současných zákazníků. Jeho centrem jsou oddělení s čerstvými potravinami. Zákazníci vidí celou šíři již při vstupu do prodejny. Postupně mohou nakoupit ovoce a zeleninu, čerstvé pečivo, maso, ryby či lahůdky u obsluhovaného pultu.
  • „Při realizaci nového konceptu prodejen přenášíme nejúspěšnější prvky a celkový styl z Albertu na Chodově, který získal v Diamantové lize kvality ocenění nejlepšího obchodu v Česku, do našich prodejen i v jiných částech Prahy a ve městech po celé republice,“ popisuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.
  • Modernizací prochází i samotná nabídka, přičemž stále důležitější je například aspekt zdraví. „Víme, že velká část zákazníků dnes dbá na zdravou výživu. My jim v tom chceme pomoci jak nabídkou, tak inspirací,“ uvádí Jiří Mareček.
  • U oddělení ovoce a zeleniny najdou zákazníci další novinku – oddělení „Zdravě s Albertem“. To nabízí desítky produktů pro všechny, kdo musí, či chtějí jíst bez lepku, laktózy, diabeticky, bio, nebo prostě jen podpořit svůj zdravý životní styl, a to v trvanlivém, tak čerstvém sortimentu.
  • Pro ty, kteří přicházejí za nákupem rychlé svačiny, nebo klidně oběda, čeká v supermarketu sortiment tzv. take away produktů řady Albert Fresh Bistro. Zákazníci tak na jednom místě najdou ucelenou nabídku čerstvých polévek, wrapů, sendvičů či salátů připravených z kvalitních surovin. Čerstvá, chutná a lehká jídla doplňují také čerstvé džusy, smoothies nebo limonády Nature’s Promise. Nabídka Fresh Bistra zahrnuje na šest desítek výrobků.
  • Část s čerstvými potravinami pomyslně uzavírá pekárna, kde vedle tradičního pečiva připravujeme pečivo dle našich jedinečných odzkoušených receptur bez éček a konzervantů včetně novinky – tradičního kvasového žitno-pšeničného chleba, na jehož receptuře tým pekařů Alberta pracoval několik měsíců. Samozřejmostí je také oblíbené pečivo od regionálních pekařů, v Barrandově konkrétně z rodinného Merhautova pekařství.
  • Do speciálních chladících boxů mohou zákazníci po cestě obchodem sáhnout například po oblíbených bobulovinách, čerstvých italských těstovinách nebo sushi.
  • Novinka čeká na zákazníky také v sekci vín, kde vedle již známého Tipu Alberta najdou Tip someliéra Vlastimila Vávry, který vytipoval prémiová vína. Zákazníci tato vína určitě neminou i díky speciálnímu vystavení v elegantních dřevěných boxech.
  • Nově otevřená prodejna Albert využívá moderních technologií, které navíc výrazně snižují spotřebu energie i celkovou uhlíkovou stopu.

Barrandov

Hlavním cílem investic je i nadále renovace stávající sítě více než tří stovek prodejen po celém Česku. Investicí více než dvě miliardy korun Albert opravil a zrekonstruoval v uplynulých dvou letech 150 malých prodejen a jednotky hypermarketů.

Ostrým tempem pokračují práce na zlepšování nákupního zážitku zákazníků i v tomto roce. V prvním pololetí stihl Albert otevřít tři desítky rekonstruovaných supermarketů a modernizace v tomto roce čeká řadu malých i velkých obchodů, které Albert představí v novém konceptu.

Barrandov 2