• Bez brambor nedáme ani ránu! České chuti vládne bramborová kaše
    14.9.2017 – Brambory jsou tradiční součástí české kuchyně. Průměrný Čech zkonzumuje přibližně 70 kilogramů za rok. Podle exkluzivního průzkumu zpracovaného pro obchody Albert jsou brambory nejpopulárnější přílohou Čechů. Tři čtvrtiny z nás si bez nich nedokáže představit jídelníček. Nejoblíbenější jsou ve formě bramborové kaše. V Albertu najdou zákazníci brambory výhradně od českých dodavatelů. Ročně se jich prodá přes 20 tisíc tun.
  • Přivítejte s dětmi podzim stylově v oblečení značky Cherokee. Módní podzimní kolekci najdete exkluzivně v Albertu
    6.9.2017 – Zamilujte se do podzimu! S novou kolekcí americké značky Cherokee to nebude žádný problém. Podzimní kolekce přináší květinové vzory, módní pastelové barvy, příjemné materiály a pohodlné střihy. Exkluzivně v Albertu najdete oblečení do školy, do práce, na sport i na volný čas, nechybí ani pyžama a spodní prádlo, čerstvou novinkou v sortimentu je kolekce Baby pro miminka. Krásné a pohodlné podzimní kousky si oblíbí i malí školáci a předškoláci.
  • Češi píší rukou často a rádi. Nejčastěji kombinujeme psací a tiskací písmo, ukázal průzkum
    29.8.2017 – Psaní na papír zůstává i v dnešní době velmi oblíbené a často používané. Podle exkluzivního průzkumu řetězce Albert píše rádo 80 % dospělých Čechů, ženy pak podstatně raději než muži. Polovina populace vezme do ruky tužku či pero pravidelně každý den. Nejčastěji lidé při ručním psaní kombinují psací a tiskací písmo.
  • OBRAZEM: Albert na Chodově otevřel v novém. Zákazníky čeká pohodlný nákup v moderním prostředí
    22.8.2017 – Albert v pražském obchodním centru Chodov otevřel 14. srpna po kompletní modernizaci. Proměna proběhla v rekordně krátkém čase 16 dní. Nový koncept obchodu vychází vstříc měnícím se nákupním zvyklostem spotřebitelů, zároveň však respektuje základní potřeby zákazníků, jako je rychlost, pestrý výběr a pohodlí při nákupu. Albert na Chodově nabízí nový a bohatší sortiment, speciální oddělení s nabídkou potravin pro zdravý životní styl, exkluzivní vinotéku nebo fresh bar.
  • 10. ročník programu Summer Internship v Aholdu: Letošní stážisté analyzují i vlogují
    16.8.2017 – Ve společnosti Ahold probíhá 10. ročník programu Summer Internship, který i letos přilákal desítky zájemců z řad vysokoškoláků se zájmem o retail. Možnost rozvíjet znalosti a získat pracovní zkušenost na centrále mezinárodní společnosti dostala pětice studentů. Stážisté pracují pod vedením manažerů na projektech v různých odděleních. Oceňují zejména intenzitu a formu letního programu, který trvá tři měsíce. Absolventi na konci stáže získají certifikát.
  • Albert přináší již potřetí sběratelskou kampaň Dětská knihovnička
    10.8.2017 – S blížícím se začátkem školního roku startuje ve všech obchodech Albert oblíbená sběratelská kampaň s dětskými knihami z nakladatelství Albatros. Třetí ročník Dětské knihovničky představí osm titulů, mezi nimi třeba Malého prince. Novinkou je soutěž pro malé básníky, výslednou básnickou sbírku pak ilustrují děti z dětských domovů, které podporuje Nadační fond Albert. Kampaň potrvá od 16. srpna do 26. září.
  • Albertu bude stačit rekordních 16 dní na kompletní modernizaci prodejny na Chodově
    3.8.2017 – Albert v obchodním centru Chodov dostane zcela nový kabát. Prodejna je od soboty 27. července do neděle 13. srpna pro nakupující uzavřená a probíhá tam kompletní modernizace. Zákazníci se od pondělí 14. srpna mohou těšit na pohodlný zážitek z nakupování ve zbrusu novém prostředí. Obchod nabídne mimo jiné speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl, exkluzivní vinotéku nebo fresh bar.
  • Správně jíst neznamená počítat kalorie, říká odborník na výživu
    3.8.2017 – Léto je časem, kdy více než kdykoliv jindy hledíme na to, jak a co jíme. Různých rad a tipů, jak se zdravě stravovat, je celá řada, ale ne všechny jsou správné. Odborník na výživu RNDr. Pavel Suchánek mnoho z nich vyvrací. Ačkoliv každý z nás je jiný a má odlišné potřeby, základem pro všechny je jíst pravidelně, ideálně čtyřikrát denně, dodržovat vyváženou stravu a nepřejídat se.