Albert
Informační servis společnosti Albert ČR
Banner

Užijte si letošní Vánoce v klidu a s dobrým jídlem. Se sběratelskou kampaní Alberta to bude hračka

Vánoční svátky se blíží, užijte si je letos v klidu a s dobrým jídlem. S novou sběratelskou kampaní Alberta budou přípravy radost. Kuchyňské potřeby Tefal by Jamie Oliver pomůžou s krájením nebo servírováním. Děti zase zabavíte stavebnicemi Lego. Kampaň startuje 9. listopadu.

Vánoční a předvánoční čas je ve znamení vaření, pečení a příprav hostiny pro celou rodinu. Udělejte si letos radost novými kuchyňskými potřebami, které tyto přípravy usnadní. „Odměňte sebe nebo své blízké kvalitními noži značky Tefal a buďte jako světoznámý kuchař Jamie Oliver. S těmito pomocníky půjdou přípravy hostiny od ruky,“ představuje kampaň Kateřina Hanušová z oddělení marketingu obchodů Albert.

Zákazníci tak mohou sbírat body na kvalitní produkty značky Tefal by Jamie Oliver, jako jsou kuchyňské nůžky, jednotlivé nože či sety, a to se slevou až 60 %.

Odměňte děti stavebnicemi Lego
V kampani jsme mysleli i na děti, které mají v oblibě stavění ze známých kostiček. Proto jsme do nabídky zařadili oblíbené stavebnice Lego a tentokrát i s novinkou, úložným boxem ve tvaru hlavy, díky kterému už na žádnou kostičku v noci nešlápnete, dodává k druhé části kampaně Kateřina Hanušová. Zákazníci mohou za nasbírané body získat ministavebnice, stavebnice a úložné boxy od značky Lego se slevou až 69 %.

Lego

Ještě snadnější nákup s body navíc

Zákazníci v této sběratelské kampani získají za každých 200 korun vynaložených na nákup zboží v obchodech Albert jeden bod. Body navíc lze získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku. V této kampani sbírají zákazníci pouze osm bodů. Albert odměňuje zákazníky třemi body navíc v případě papírové kartičky a při využití Můj Albert získají místo tří bodů dokonce čtyři.

Věrnostní kampaň probíhá v obchodech Albert od 9. listopadu 2022 do 3. ledna 2023, nebo do vyčerpání zásob. Více informací, přehled produktů a úplná pravidla najdou zákazníci v informačních letáčcích, v aplikaci Můj Albert, obchodech Albert nebo na webových stránkách www.albert.cz/lego a www.albert.cz/tefal.

tefal

Přečíst předešlý článek