Informační servis společnosti Albert ČR

Pořiďte si krásné letní vzpomínky v přírodě s rodinou se sběratelskou kampaní od Alberta

Léto a s tím spojená dovolená se blíží. Ať již plánujete dobrodružné pobyty pod stanem či výlety po Česku, se sběratelskou kampaní od Alberta bude cestování zábavou. Za nasbírané body si můžete pořídit kempingovou výbavu od značek Husky, LocknLock nebo VARTA a cestovatelské deníky, knihy s cyklovýlety či hry od Albi pro nezapomenutelné zážitky. Sběratelská kampaň začíná již 12. května.

Letní sběratelská kampaň je připravená pro malé i velké cestovatele, ať již by se rádi vydali do zahraničí nebo po tuzemsku. Za nasbírané body si můžou vybrat z nabídky vybavení od značky Husky či láhví na pití značky Lock&Lock. Pro noční bojovky se pak skvěle hodí baterky VARTA v různých barevných provedeních. „Touto letní kampaní jsme chtěli pomoci zákazníkům vybavit se na cesty, ať už se chystají strávit svou dovolenou kdekoliv. V naší nabídce pořídí kompletní kempingové vybavení, se kterým bude stanování skvělým zážitkem“, vysvětluje Kateřina Hanušová z oddělení marketingu obchodů Albert. Produkty od značky Husky, LocknLock a VARTA mohou zákazníci pořídit se slevou až 75 %.

Pro malé cestovatele něco navíc

Každý výlet by měl být zaznamenaný. Pro malé výletníky a cestovatele jsou proto v nabídce připravené deníky a knížky s cyklovýlety od značky Albi. Pro příjemné večery pak i cestovní hry. „Jako vždy, i v této kampani jsme mysleli na děti. Proto jsme pro ně připravili nejen speciální dětské pytle od Husky, ale i hry, zážitkové deníky či knížky s cyklovýlety po republice. Díky nim tak společně s rodiči poznají krásy Čech, Moravy a Slezska a své zážitky si budou moci zaznamenat“, doplňuje podrobnosti k další části kampaně Kateřina Hanušová. Produkty od Albi mohou zákazníci pořídit se slevou až 87 %.

Průběh kampaně

Za každých 200 korun vynaložených na nákup zboží obdrží zákazníci v obchodech Albert jeden bod. Bod navíc lze získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku. V této kampani sbírají zákazníci celkem deset bodů, z toho Albert dává dva body jako dárek při využití klasické papírové kartičky. V případě sbírání bodů v aplikaci Můj Albert získají zákazníci předvyplněné a platné body tři. Navíc při nákupu kampaňových odměn jim Albert do aplikace připíše až 40 kreditů navíc.

Věrnostní kampaň probíhá v obchodech Albert od 12. května a potrvá do 3. srpna 2021, nebo do vyčerpání zásob. Více informací, přehled produktů a úplná pravidla najdou zákazníci v informačních letáčcích, v aplikaci Můj Albert, obchodech Albert nebo na webových stránkách www.albert.cz/kempovani.

kempovani

Přečíst předešlý článek