Informační servis společnosti Albert ČR

Horažďovický Albert zpřísňuje preventivní hygienická opatření, zaměstnanci nasadili roušky

Vzhledem k aktuální koronavirové situaci ve městě Horažďovice nečeká Albert na nařízení příslušné Krajské hygienické stanice a rychle reaguje. Od dnešního dne zpřísňuje ve své prodejně preventivní hygienická opatření. Cílem je ochrana zdraví zaměstnanců a zákazníků. Využívá zkušeností ze dříve zasažených oblastí, Litovle, Uničova i Karviné. Pro zákazníky zachovává prodejna plný provoz a otevírací hodiny se nemění, důraz je kladen na maximální bezpečnost. Proto budou zaměstnanci prodejny nosit opět roušky a zintenzivňuje se také frekvence dezinfekcí povrchů a držadel košíků. V prodejně rovněž proběhne plošná dezinfekce.

„Zavedená opatření vycházejí z našich zkušeností v Uničově, Litovli a Karviné. V těchto obcích také provozujeme prodejny a máme tedy relevantní zkušenosti, jak správně nastavit krizový chod prodejny a chránit zdraví zákazníků a samozřejmě také našich zaměstnanců,“ vysvětluje šéf krizového týmu a ředitel kvality v Albertu Pavel Mikoška.

Stejně jako po celou dobu koronakrize, i teď jsou u vchodu připraveny ochranné pomůcky, rukavice nebo sáčky, a také dezinfekce na ruce, která je umístěna u vchodu. Stejně tak jsou jednorázové rukavice, případně pytlíky, umístěny v úseku pekárny společně s upozorněním pro zákazníky, jak se správně chovat, to znamená zejména neshlukovat se a před výběrem zboží vyměnit rukavice za nové.

Opatření jsou nastavena tak, abych chránila zákazníky i zaměstnance.

horažďovice

Přečíst předešlý článek