Informační servis společnosti Albert ČR

Dva supermarkety Albert v centru Olomouce prošly modernizací. Nabízí široký sortiment čerstvých potravin a pohodlné nakupování

První čtvrtletí roku 2021 přineslo zákazníkům dvou olomouckých supermarketů Albert možnost pohodlně nakoupit v novém, moderním prostředí zrekonstruovaných prodejen. Obchody na třídě Svobody a Kosmonautů přináší zákazníkům řadu inovací, nabízí více místa a přehledné uspořádání sortimentu. Pro zákazníky jsou tak prodejny ještě příjemnějšími a nakupování pohodlnější.

olProdejna v centru na třídě Svobody, nacházející se nedaleko olomouckého Horního náměstí, nabízí zákazníkům možnost pravidelného nakupování již více než 15 let. Supermarket svou plochou patří k těm menším, přičemž díky novému uspořádání poskytne ještě pohodlnější a snadnější nakupování, ať se již jedná o pár položek nebo velký rodinný nákup. Remodeling, který trval necelé tři týdny, započal po novém roce, a kromě rozšířeného sortimentu přinesl například novou pekařskou pec nebo pokladny s delšími pásy a velkým prostorem pro odkládání nákupů. „Nová prodejna nabízí více místa a přehledné uspořádání sortimentu. Pochvalují si ji nejen naši pravidelní zákazníci, ale také kolegové,“ říká manažerka prodejny Alžběta Schmidtová. Obchod nyní nabízí návštěvníkům více čerstvých i trvanlivých potravin pod značkou Nature ’s Promise nebo s označením bio.

Od jara v novém hned dvakrát

olomoV březnu se rekonstrukce dočkal také druhý olomoucký supermarket v blízkosti hlavního nádraží, na třídě Kosmonautů. Jedná se o obchod s více než dvojnásobnou rozlohou oproti Albertu na třídě Svobody. Prodejna patří k jedněm z prvních olomouckých Albertů a v této lokalitě se nachází již více než 20 let. Obchod se těší velké oblibě u rozmanité skupiny zákazníků díky blízkosti vlakové stanice. „V prodejně za běžného provozu nakupují školáci, úředníci, ale i maminky s dětmi nebo důchodci. O jejich servis se stará osmdesát zaměstnanců včetně brigádníků,“ upřesňuje manažerka prodejny Kateřina Kramplová. Velkou obměnou prošla celá prodejní plocha. Rozšířily se uličky i úsek čerstvých potravin, zvýšil se také počet chladících vitrín. Díky těmto změnám se například rozšířil sortiment ryb, bio výrobků nebo specialit. Zákazníci mohou nově zaplatit za zboží kromě klasických pokladen také na šesti samoobslužných pokladnách, kde jim bude v případě potřeby k dispozici proškolený personál.

Program modernizace a přestaveb prodejen Albert pokračuje i v letošním roce

Albert má letos v plánu opět zrekonstruovat více než tři desítky prodejen po celé republice. Modernizace tak pokračují i v době, kdy jsou práce ztíženy koronavirovou pandemií. Vzhled všech modernizovaných obchodů i skladba sortimentu vychází z úspěšných hypermarketů Albert na pražském Chodově a v olomouckém nákupním centru Olympia. Obě prodejny se pyšní výhrou v prestižní soutěži Diamantová liga kvality, kde byly postupně vyhlášeny nejlepším obchodem v České republice.

fresh

Přečíst předešlý článek