Informační servis společnosti Albert ČR

63 zaměstnanců Alberta letos oslavuje pracovní výročí 25 let

Albert již třetím rokem oceňuje dlouholeté zaměstnance, pro které vytvořil Klub 25. Letos do něj vstupuje dalších 63 jubilantů z prodejen, distribučních center i centrály, kteří ve společnosti pracují 25 let. Tyto kolegyně a kolegové, kteří spojili s maloobchodem a Albertem většinu svého dosavadního profesního života, již tvoří úctyhodnou skupinu 92 lidí. Oslavy prvních dvou ročníků proběhly v Praze na Novoměstské radnici. Letošní galavečer byl prozatím odložen. Jubilantům popřáli zástupci vedení prodejen.

K prodavačům, zelinářům, řezníkům, skladníkům ale také pracovníkům centrály, kteří oslavili své jubileum v loňských dvou letech, se tak letos připojilo dalších 63 kolegů. Ty i po dvaceti pěti letech práce v maloobchodu neomrzela a pořád je baví. „Patří jim obrovské poděkování, že s Albertem strávili už čtvrt století, a i po takovéto úctyhodné době je neopouští elán a pomáhají nám starat se o miliony našich zákazníků,“ řekl personální ředitel obchodů Albert Ctirad Nedbálek.

Tradiční galavečer, kde noví členové Klubu 25 obdrží trofej z broušeného skla a plaketu, byl prozatím odložen na jaro. Letos jej totiž koronavirová situace bohužel nedovolila uspořádat ve standardním říjnovém termínu. Kromě toho jubilanty také potěší i finanční poděkování.

Založení Klubu 25 je poděkování dlouholetým zaměstnancům. Maloobchod bývá často spojován s fluktuací, ale například v Albertu pracuje více než 15 procent zaměstnanců více než 15 let a dlouholetost není vůbec výjimečná. „Klademe důraz na přátelské prostředí a příjemnou otevřenou firemní kulturu a nabízíme zajímavé benefity. V posledních letech se také vice zaměřujeme na péči o zdraví a životní styl zaměstnanců. Velmi nám záleží na tom, aby byli lidé spokojeni a těší nás, že se nám to daří,“ doplňuje Ctirad Nedbálek.

Albert působí na českém trhu více než 29 let. První obchod, novodobý supermarket Mana, přivítal zákazníky 6. června 1991 v Jihlavě. Řetězec zaměstnává na různé pracovní úvazky 17 tisíc lidí.

K25

Přečíst předešlý článek