Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
meat-page

OBJEVTE SPOLU S NÁMI KRÁLOVSKOU
ŘADU SE 100% ČESKÝM PŮVODEM

Vybrali jsme pro vás kvalitní masa určená k rychlé přípravě.
Ušetří vám čas, neobsahují zbytečnou chemii a podle našich originálních receptů si je snadno zvládnete připravit doma bez zbytečné námahy,
hravě a s chutí. Nechte se inspirovat našimi recepty

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Lorem ipsum

Lorem ipsum (zkráceně lipsum) je označení pro standardní pseudolatinský text užívaný v grafickém designu.

Hovězí

Vepřové

Kuřecí

Ostatní

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu

JAK UDRŽÍTE RYBY CO NEJDÉLE ČERSTVÉ?

 

Maso nakupujte nejlépe
na konci celého nákupu

Skladujte ho ve spodní části chladničky
při teplotě 0-4 ˚C

Domů maso přepravte ideálně
v chladicí tašce

Pokud se nechystáte maso marinovat nebo zmrazit je vhodné jej zpracovat do dvou dnů, nejpozději však do data spotřeby uvedeného na obalu