Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
albert-excelent_new
albert excellent masa kachní prsa sous vide a trhané vepřové

Neodolatelná řada výrobků Albert Excellent

Přináší delikatesy i pro ty nejnáročnější gurmány. Vyzkoušejte chutné a kvalitní speciality, luxusní uzeniny, lahodné dezerty, netradiční paštiky nebo výborné antipasti.

Skvělé pro slavnostní příležitosti i zpestření všedního dne. Překvapte své přátelé i své blízké v každém okamžiku královským a prémiovým pohoštěním. 

Excelentní požitek… kdykoliv.
 

Maso

Pochutnejte si na pečlivě vybraném mase, které se vám téměř rozplývá na jazyku. S našimi excelentními steaky si vykouzlíte chutný oběd či večeři. Nabízíme vyzrálé steaky z kvalitního masa s dobou zrání nejméně 21 nebo 45 dní. Dále si můžete dát uzenou vepřovou panenku, telecí medailonky nebo tatarák ze svíčkové. Na letní grilování se skvěle hodí Angus burger nebo šťavnatý vepřový steak Tomahawk.

Antipasty, hummusy

Pohostěte své hosty širokou škálou předkrmů a povzbuďte chuť k jídlu exotickými hummusy, plněnými papričkami se sýrem, sušenými rajčaty nebo různými druhy oliv. Můžete s nimi také okouzlit návštěvu, která se stavila jen na sklenku vína.

Ryby

Vychutnejte si naše exkluzivní lososy nebo tresku, které jsou lovené a chované tak, aby jich v moři neubývalo. Všechny naše ryby jsou certifikované – ASC, MSC, GGN. Skvěle se hodí pro přípravu pomazánek, na obložené chlebíčky nebo obložený talíř. Výborně chutnají i zapečené s těstovinami.

Dezerty, marmelády, čokolády

Vychutnejte si exkluzivní delikatesy. Celoročně pro vás máme v nabídce ovocné pokušení jako z vaší zahrádky v podobě skvělých džemů a kvalitní čokolády. Na Vánoce a Velikonoce se můžete rozmazlit svátečním tiramisu, lahodnými profiterolkami, nadýchaným panettone nebo některým z minidezertů.

Uzeniny

Vyzkoušejte některou z našich excelentních uzenin inspirovaných Itálií, Španělskem nebo Maďarskem. Kromě typických salámů a uzenin můžete ochutnat i lanýžové speciality. Výborně se hodí k vínům a šampaňskému. O Vánocích můžete potěšit sebe nebo své blízké rozšířenou speciální nabídkou.

Sous vide

Ochutnejte mimořádně křehké maso připravené moderní metodou sous vide, při které je maso vařeno ve vakuu po dobu několika hodin při teplotě kolem 90°C. Díky tomu si pokrm zachovává šťavnatost, neobyčejnou jemnost a delikatesní chuť. Vybírat můžete ze široké nabídky od vepřových žeber, přes kachní stehna až po pštrosí guláš či hovězí líčka.