Na úvod si proklepnete vaši paměť s klasickým bramborovým salátem. Hned na to si připomenete, že na stole by neměla chybět ani rybí polévka. Víte, co by se stalo, pokud byste z rybích hlav neodstranili žábry?

Obalovaný kapr k Vánocům také prostě patří. Budete mít možnost výběru ze dvou variant. Dále si zavzpomínáme i na poněkud starší tradice. Vrátíme se ke kořenům, tedy spíše k houbám a kroupám. Dál si to můžete již domyslet.

Kdo na tradice příliš nedává a spíše zkouší něco nového, ale přesto by si chtěl připravit něco ve vánočním duchu, dosáhne svého hned v následujícím receptu.

A na závěr nesmí chybět malý bonus. Tentokrát si pro vás Zdeněk Pohlreich připravil krevetový koktejl s avokádem. Cítíte tu vánoční atmosféru?