Již tradičně začne náš šéfkuchař alespoň jedním předkrmem, tedy polévkou, kterou tentokrát připravil z králičího ragú s žemlovými knedlíčky. Pokud nevíte, co je to velouté, dozvíte se.

Následuje svěží salát s králičím hřbetem. Není nic jednoduššího než příprava vlastní zálivky, která podtrhne chuť celého salátu. Milovníci omáček jistě ocení další recept na dušená králičí stehna v pikantní dijonské omáčce. A tip na přílohu vám řekne sám Zdeněk Pohlreich.

Čím naplnit roládu a že drží mleté maso pohromadě i bez vajíčka a strouhanky a navíc ještě s přidanou smetanou, zjistíte v dalších minutách pořadu.

Nakonec vše završí italský recept na těstoviny a králíka s rajčaty, karotkou a fenyklem. Navrch patří samozřejmě strouhaný parmazán.

Zase jenom králíka - odkaz na další článekA pokud vám to nebude stačit, mkrněte na článek o králičím mase, který jsme pro vás připravili.

7. díl pořadu si můžete přehrát na PrimaPLAY. Přejeme příjemnou podívanou.