V prvním receptu vás šéf nebude dlouho napínat, protože si musel maso naložit už den předem, aby bylo krásně nasáklé marinádou. Řeč je o receptu na kančí po myslivecku, což na první poslech může znít jako česká klasika, ale jedná se o italskou specialitu.

Bezprostředně poté následuje další specialita. Tou je kančí hřbet se šípkovou omáčkou. Co šéf uvařil za přílohu, vám prozradí sám ve videu.

Co by rozhodně nemělo chybět, když se připravuje kančí maso, je přeci kančí guláš. A co teprve s uzenou paprikou.  Nebojte se osmažit cibulku pořádně do hněda. Hnědá cibulka dodá totiž guláši skvělou barvu. Ani toto jídlo se neobejde bez speciální přílohy, kterou naleznete uvnitř.

A nakonec vás čeká sladké finále v podobě kančí panenky s hruškovým pyré a opékanými brambory. Nezapomeňte, že hodně propečená panenka by byl hřích. Nechte ji, ať je uvnitř hezky růžová.

Přejeme dobrou chuť a těšíme se opět příště.