Úvodní díl druhé série se nese v duchu tajuplných názvů, tedy alespoň pro ty méně znalé v oboru. Tajemství pot au feu vám Zdeněk Pohlreich odkryje již v úvodu. Název napovídá, že se jedná o francouzskou kuchyni, více se ale dozvíte od šéfa.

Z Francie se přesuneme do Itálie, kde hra na schovávanou pokračuje. Nyní na vás čeká věhlasný pokrm osso buco. Malou nápovědou může být úžasná příloha s nejdražším kořením vůbec – šafránové rizoto.

Příjemnou a voňavou atmosféru dále podpoří pečené telecí koleno se zeleninou a s přílohou, která skvěle osvěží a dochutí celý pokrm.

A nakonec pro ty, co mají většinou v kuchyni naspěch, vám náš šéfkuchař připraví telecí medailonky s ragout z hlívy ústřičné. Příprava vám zabere jen pár minut. Dokonce nemusíte kupovat celé kusy telecího, v Albertu totiž pořídíte již nakrájené medailonky k minutkovým úpravám. Poznáte je podle skvělého obrázku na obalu, jak řekl šéf.

Přejeme příjemnou podívanou.