Jako obvykle začneme polévkou, bez které snad žádný díl ještě nezačal. Osvědčený vývar vyšperkují jemné játrové knedlíčky, které pozvednou chuť celé polévky. Mezitím, co se bude vařit vývar, se šéf vrhne na krůtí parmentiér se zapečenou kaší. To potvrzuje, že ani tentokrát se nevyhneme cizím názvům. Ale honosnost názvu přesně vystihuje tento pokrm.

Následovat bude italská inspirace alias krůtí piccata s citronovou omáčkou. Detaily pro vás opět necháme ve videu. Ihned poté se přesuneme ke známé klasice, která se nazývá krůtí cordon bleu. Kdo přeci jen ani tady netuší, čeká ho o překvapení více.

A na závěr vás čeká velké finále v podobě krůtích stehen na kari, kterým dotáhnou chuť lahodné mandle. Zde to orientem přímo září.

Věříme, že nezůstanete pouze u zhlédnutí, ale vyzkoušíte recepty na vlastní kůži. Proto přejeme dobrou chuť a těšte se s námi i na další díl.