Začneme pěkně zlehka. Chcete-li grilovat kuřecí křídla, určitě je předtím naložte. Nejlépe přes noc. Marináda se do nich pěkně vpije, a získají tak výtečnou chuť. Do marinády se hodí bylinky, například tymián. K lehkým křídlům jako příloha perfektně sedí kuskusový salát tabouleh, proto se na něho šéf vrhnul hned po marinování.

Následně pak šéf vytasil trochu čínského stylu a poradil si se smaženými krevetami s brokolicí. Měl také skvělý nápad, jak to všechno spolu propojit. Samozřejmě lahodnou omáčkou.

Do přípravy dalšího pokrmu se Zdeněk Pohlreich pustil s veškerou elegancí. V této době letí konzumace chřestu, a tak chřest letěl na gril jako první. Po ogrilování ho čekala koupel ve svěží marinádě s oříšky a šťávou z granátového jablka. A co by se k tomu hodilo více než šťavnatý hovězí steak.

Po krátké horolezecké vsuvce přišla finální zasloužená odměna v podobě osvěžujícího nápoje schorle spritz. Tím se s vámi šéf rozloučí a těší se s námi opět příště.