Kdo by se chtěl pořád patlat s těstem na pizzu, když jej můžete jednoduše nahradit tortillou? Pouze na ni naskládáte základní ingredience na pizzu a křupavá tortilla margherita je na světě. Věděli jste, že byste do rajčatového základu neměli přidávat cukr?

Následuje panenka. Samozřejmě ta vepřová. Zjistíte, jak z ní nejlépe připravit roládu, a také že náplň nemusí být nutně pouze ze slaných ingrediencí. Aby šéf nemusel servírovat panenku samotnou, připravil k ní rovnou na grilu meruňkové chutney. Díky tomu vám mimo jiné připomene, jak dostat slupku z papriky pryč.

Milovníci ryb si přijdou na své se steakem z tuňáka s česnekovými bramborami. Dozvíte se také, jak tuňáka správně propéct.

A nakonec se přesvědčíte, že na grilu lze připravit i dezert. O jaký dezert se jedná, se ale dozvíte v pořadu.

Přejeme příjemnou podívanou a dobrou chuť.