Hned v úvodu vás Zdeněk Pohlreich přivítá sympatickým receptem na špízy s kuřecími játry obalenými ve slanině a s cibulí. Skvělá rychlovka, která bude mít zaručený úspěch.

Hned na to se podíváme na záležitost, která se sice nepřipravuje na grilu, ale stojí za to ochutnat při pořádné hostině. Řeč je o tradičním tataráku s netradiční chutí podle Zdeňka Pohlreicha. Zjistíte, jakou tajnou přísadou chuť tataráku vyšperkuje. Topinky na gril samozřejmě neodmyslitelně patří.

Masovou trilogii uzavře jehněčí kebab se svěžím jogurtovým dipem. Víte, co patří k jehněčímu masu stejně jako voda k velbloudovi?

Následuje bezmasá pasáž v podobě plněných paprik ovčím sýrem s rajčatovou salsou a na závěr vás čeká burger, ale ne jen tak ledajaký. Samozřejmě také bezmasý. Co se skrývá uvnitř, se dozvíte ve videu.